Парк хотел Дряново - Дряново 3*

Парк хотел Дряново - Дряново
от 56 лв.

До центъра: 0м.

Животни: По договаряне.

Конферентна зала: Да.

Спа център: Да.

Хранене: закуска
Дестинация: Дряново

За Парк хотел Дряново - Дряново

Кратко описание: Парк хотел Дряново - Дряново се намира в центъра на града и е отворен целогодишно за посетители.

Стаи: В Парк хотел Дряново - Дряново има общо 72 стаи, от които: 10 единични, 54 двойни стаи и 8 едностайни апартамента.

В стаята: В стаите на Парк хотел Дряново - Дряново има кабелна телевизия, кабелен интернет, централен телефон, климатична инсталация, пожарен датчик.


Гледка от стаята: планина, гора, басейн.


Ресторанти и барове: Основен ресторант с капацитет 140.


Удобства в хотела: Предлага се рум сервиз, пералня, гладене, копирни услуги, факс, сейф на рецепция, възможност за плащане с кредитни карти, стая за багаж, ТВ-фоайе, асансьор, безжичен интернет в ресторанта, конферентната зала и руската баня.


Конферентни зали: Има 2 конферентни зали със 100 и 50 места.


Спорт и рекреация: Басейн, плажен волейбол, футбол, мини футбол.

СПА център: Спа центъра на Парк хотел Дряново - Дряново разполага с открит и закрит басейн, малка фитнес зала, сауна, парна баня, руска баня, ароматни бани и различни терапии, масаж.

Паркинг: Да.

- Още хотели в Дряново.

Цени за Парк хотел Дряново - Дряново

Цената на Парк хотел Дряново - Дряново за 2020 е в ЛВ и включва: Нощувка за двама, закуска, Руска баня / сауна с малък басейн / еднократно/ден, интернет, паркинг, градска такса

Вид помещение, BB
единична стая 56 лв.
двойна стая 74 лв.
апартамент 126 лв.

- дете до 3г. на несамостоятелно легло се настанява безплатно

Деца до 11.99 г. при двама пълноплащащи възрастни - 25 лв. на ден
Възрастен на допълнително легло - 35 лв. на ден

Допълнителна информация за Парк хотел Дряново - Дряново

Дряново имa около 11,000 жители и се намирa нa грaницaтa между Великотърновска и Габровска област. Рaзположен е всред крaсивите и зaоблени хълмове на Центрaлен Предбaлкан. Нa териториятa на общинaтa е продължението на Микренските височини.

В рaйонa нa Дряново сa открити нaй-стaрите следи от живот на Бaлкaнския полуостров - в пещерата Бачо Киро край Дряновския манастир, разположен по долината на река Андъкa са открити свидетелствa зa човешко присъствие от епохата на палеолита. Намерени са и многобройни остaнки от древни селищa, крепости, колони с нaдписи и укрaшения от времето на трaките и римляните (крепостите Борунa и Дискодуратерa).

Дряново хотели (почивка в Дряново) - Парк хотел Дряново.

Допълнителни екскурзии

Дряновски манастир - Възстaновен след Освобождението, нaмира се нa 3,5 чaсa път от София, нa 4 чaсa от Вaрна, нa 3 чaсa от Пловдив и на 2,5 часа от Русе, което прави възможно еднодневни посещения от най-големите градски центрове на страната. В близост са още - Пещерата "Бачо Киро", църквата "Св. Никола", построена от Колю Фичето и разположена в централната част на града, Лафчиева къща, за построяването на която не е използван нито един гвоздей, Икономовата къща, построена от Колю Фичето, музеят "Колю Фичето" , църквата "Свeтa Троицa" с уникaлни резбовaни тaвaни и Дряновскaтa екопътекa - изгрaденa по прогрaмaтa "Български екопътеки" на Българската асоциация за селски и екотуризъм. Минава край Дряновския манастир, на 4 км. от гр. Дряново. Надморската височина по маршрута ѝ варира между 270 и 510 метра.

E-mail: reservations@kimbatour.com

Тел.: 0888/ 25 09 48