Парк хотел Рибарица - Рибарица 3*

Парк хотел Рибарица - Рибарица
от 78 лв.

цена за двама
До центъра: 500м.
Деца: детски басейн, пейнтбол игри.

Паркинг: Да.
Животни: Да.
Оценка (booking): 7.4/ от 10

Хранене: закуска
Дестинация: Рибарица

За Парк хотел Рибарица - Рибарица

Парк хотел Рибарица - Рибарица се състои от седем разчупени амфитеатрално разположени корпуса и живописен парк. Целогодишно е отворен за посетители.

Стаи: В Парк хотел Рибарица - Рибарица има общо 150 легла, групирани в стандартни двойни стаи, апартаменти.

В стаята: В стаите на Парк хотел Рибарица - Рибарица има телевизор, минибар, директен телефон.


Гледка от стаята: вътрешна градина, река, планина.

Ресторанти и барове: Хотел Рибарица - Рибарица има основен ресторант "Панорама" с 200 места (с банкетна зала), механа "Яко войвода" със 70 места (със зимна и лятна градина), Нощен клуб и Воден бар.


Удобства в хотела: барбекю.


Конферентни зали: Парк хотел Рибарица - Рибарица разполага с 3 конферентни зали: малка банкетна с 30 места, малка конферентна зала с 60 места и голяма конферентна зала със 100 места. Наличното оборудване е екран, мултимедия, флипчарт, озвучаване, във всички зали има и безжичен интернет.


Спорт и рекреация: Гостите на хотел Рибарица - Рибарица могат да се възползват от открит басейн, фитнес, тенис на корт, тенис на маса, пейнтбол игри, пикник в планината с джип сафари, пешеходни турове по маркирани еко пътеки с водач, поход до лобното място на Георги Бенковски в местността "Костина", спортен риболов с рибен пикник, екскурзии до местни забележителности - Гложенски манастир, Троянски манастир, Съевата дупка и др.


СПА център: Открит басейн, сауна, фитнес.

- Още хотели в Рибарица.

Цени за Парк хотел Рибарица - Рибарица

Цената на Парк хотел Рибарица - Рибарица за 2019 е в ЛВ и включва: Нощувка за двама, закуска, ползване на открит плувен басейн /сезонен/, чадър и шезлонг на басейна, паркинг, безжичен интернет, туристическа застраховка и курортна такса.

Цените са валидни до 20.12.2019 г.

Настаняване, ВВ

1 нощувка
Двойна стая стандарт

78 лв.

Двойна стая делукс

88 лв.

Единична стая

68 лв.

Допълнително легло

30 лв.

Апартамент стандарт

100 лв.

Апартамент делукс

120 лв.


*Цената за Апартамент включва закуска за 2-ма души;

Доплащане:
Дете до 3.99 г. - безплатно;
Дете от 4 г. до 11.99 г. заплаща - 60% от стойността на едно легло;

Наем зали:
- Голяма конферентна зала /100 места/, заплаща се - 150 лв. на ден;
- Малка конферентна зала
/50 места/, заплаща се - 100 лв. на ден;
- Банкетна зала /30 места
/, заплаща се - 50 лв. на ден.

Допълнителна информация за Парк хотел Рибарица - Рибарица

Рибарица се намира в старопланински район, в подножието на Стара планина в Тетевенския балкан. На 12 км е от град Тетевен, на 74 км от Ловеч и на 138 км от София. Селото е разположено на двата бряга на река Бели Вит.
Запазени са традициите на народните обичаи и българският възрожденски дух. Функционират водни мелници, казани за ракия и малки занаятчийски работилници. Реката е чиста, природата е уникално живописна, въздухът е кристално чист, а в непосредствена близост са красивите склонове на Стара планина. Те влизат в територията на Национален парк "Централен Бaлкан" и най- зaбележителен тук е резерватът "Цaричина", включен в световната мрежа на биосферните резервати. Рибарица е изходен пункт за много планински пешеходни и велосипедни маршрути. Недалеч са резерватите "Боатин" и "Козя стена", както и защитената местност "Черният рът". Само на няколко часа пеш сa хижите "Ехо", "Вежен" и "Георги Бенковски", както и върховете "Вежен" и "Баба".

Някои хотели в Рибарица са - Парк хотел Рибарица, Спа хотел Планината и хотел Света Екатерина.

Допълнителни екскурзии

Кървавото кладенче - на три километра от централния път на Рибарица по протежението на река Костина, се намира кладенчето, в което е измита отсечената от турците глава на Георги Бенковски.

Редовни събития:

Всяка година на 25 май в местността "Костина" се провежда тържество в памет на Бенковски. Честването вкючва зрелищна възстановка на трагичното събитие. Всяка година, актьори пресъздават сцената на убийството на Бенковски и залавянето на другарите му. Особено интересно е скачането на Захари Стоянов в ледените води на реката. Той единствен успява да се измъкне от засадата. По чудо остава невредим и се насочва към Троян. Няколко денонощия, мокър, гладен и изтощен до смърт се лута из горите край селото. Помага му само овчаря Иванчо, за което по-късно губи живота си. Неговите потомци живеят в Рибарица и днес. Захари Стоянов е заловен и арестуван край троянските колиби.

E-mail: reservations@kimbatour.com

Тел.: 0888/ 25 09 48