Хаджигергевата къща - Жеравна 2*

Хаджигергевата къща - Жеравна

До центъра: в близост до църквата е.

Паркинг: Да (зад къщата, на обособено за това място).

Животни: Да (10лв/ на ден).

Хранене: без хранене
Дестинация: Жеравна

За Хаджигергевата къща - Жеравна

Кратко описание: Хаджигергевата къща 1* , Жеравна, се намира в махала Горни край. Към нея има още 2 къщи - "Къщата с лозницата" и "Кенара". На повече от 250 години е и до нея се стига по тесни калдаръмени улички. Къщата е реставрирана, като са запазени ръчно изработените дърворезби и елементи, а интериорът е почти в оригиналния си вид.

Стаи: Хаджигергевата къща, Жеравна има общо 6 стаи, с вместимост 15 човека.

В стаята: В Хаджигергевата къща има общо 6 помещения, като всеки три стаи са с общ санитарен възел. В две от стаите леглата са по-раздвижени, така наречените менсофи (около 4-5 метра легло). Там могат да се поберат повече от двама човека ако е необходимо.

Гледка от стаята: планина, двор.

Ресторанти и барове: В страни от Хаджигергевата къща има постройка, в която се намират трапезарията и кухнята. При уговорка с домакините, може да ви бъдат приготвени вкусни специалитети от националната и световната кухня.

Спорт и рекреация: Домакините на Хаджигергевата къща, Жеравна предлагат различни възможности за развлечение като пикници, еко пътекипосещение на пещери, екскурзии до природни забележителности, риболов и други.

Цени за Хаджигергевата къща - Жеравна

  • За специални цени и празнични оферти на хотела, погледнете най-долу!

Цената на Хаджигергевата къща - Жеравна за 2016 е в ЛВ и включва: Нощувка на Човек, туристическа такса, хотелска застраховка и ДДС.

Двойна стая - Цена на човек, на ден
Брой туристи Брой нощувки Цени 2016г
2 1 20

Забележка:

  • Дете до 7г - безплатно.
  • Домашен любимец - 10лв/ на ден.
  • За Резервации - до 2 дни след потвърждаване на резервация, се заплащат 50% от стойността й. 15 дни преди настаняване се заплаща останалата част от сумата!
  • Посочените цени не са валидни по време на официални и национални празници!

E-mail: reservations@kimbatour.com

Тел.: 0888/ 25 09 48