Вие разглеждате нашите .
Можете да се върнете към списъка от тук.

Екскурзия в Тайланд - Банкок и Пукет - 9 Дни

Екскурзия в Тайланд - Банкок и Пукет - 9 Дни

София - Банкок - Пукет - София

9 Дни/ 7 Нощувки (1 нощен преход)

индивидуална програма

Транспорт: Самолет
Хранене: закуска
Дестинация: Тайланд, Банкок Тайланд, Пукет
Заминаване:

Програма за Екскурзия в Тайланд - Банкок и Пукет - 9 Дни

1 ДЕН

Отпътуване от летище София в 13:00 ч. с полет на „Qatar Airways“ за Доха. Кацане в Доха в 17:40 ч. Отпътуване в 20:25 ч. от летището в Доха с полет на „Qatar Airways“ за Банкок.

 

2 ДЕН

7:20 ч. кацане на летището в Банкок. Трансфер до хотела. Настаняване между 14:00 и 16:00 ч. Свободно време. По желание вечеря с фолклорна програма в местен ресторант (ок. 3 ч.). Вечерята се провежда в типичен тайландски ресторант, където ще имате възможността да се насладите на автентична тайландска кухня, традиционни тайландски танци и изключителното тайландско гостоприемство. Нощувка.

 

3 ДЕН

Закуска. Туристическа програма в Банкок: Големият кралски дворец с Храма на изумрудения Буда, каналът „Лонг“ и храмът „Ват Арун“. Градът е построен при вливането на река Чао Прая в Тайландския залив и територията му е прорязана от множество канали. Историческият център на Банкок е разположен на остров Ратанакосин, на бреговете на р. Чао Прая. Тук се намира Големият кралски дворец – прекрасен архитектурен образец и една от националните забележителности на Тайланд. Построен през 18 в. от крал Рама, дворецът бил център на кралството в продължение на 150 години. В пределите на двореца се намира Храмът на изумрудения Буда, който се счита за едно от най-свещените места в страната. Турът завършва с посещение на храма „Ват Арун“, построен на западния бряг на р. Чао Прая. Обяд в местен ресторант. Свободно време за разходки и шопинг. Вечерта по желание вечеря на кораб „Гранд Пърл“ по р. Чао Прая от 18:30 до 22:00 ч. (с включен трансфер). Нощувка.

 

4 ДЕН

Закуска. Свободно време или по желание целодневна екскурзия около 10 ч. Посещава се най-известният мост над река Куай. Посещение на Военния музeй. Разходка с влакче по Железницата на смъртта, която спечелва името си, защото повече от сто хиляди работници са загинали по време на 16-месечното строителството през 1942 и 1943 г. Яздене на слон и рафтинг с лодки от бамбук. Нощувка.

 

5 ДЕН

Закуска. Трансфер до летището в Банкок. Полет до Пукет. Трансфер до хотела. Настаняване. Свободно време. Нощувка.

 

6 ДЕН

Закуска. Панорамна обиколка на Пукет (ок. 4 ч.): най-известните плажове на Пукет, посещение на храма „Чалонг“ и кратка обиколка на предградието Пукет, известно с традиционна португалска архитектура. Интерес за посетителите в храма „Чалонг“ представлява восъчната фигура на монах, която се съхранява при специални условия в отделно помещение до храма. Предвидено е и посещение на най-известната панорамна площадка на острова – нос Промтеп. По време на екскурзията ще имате възможност да си закупите ръчно обработени скъпоценни камъни или кашу от местните фабрики. Обяд в местен ресторант по време на обиколката. Свободно време. Нощувка.

 

7 ДЕН

Закуска. Свободно време или туристическа програма по желание: целодневна екскурзия до остров Пан Нга с включен обяд. Тази вълнуваща екскурзия предлага на туристите възможността да видят уникалния и впечатляващ пейзаж на залива Панг Нга – един от най-необикновените и красиви природни комплекси – естествен декор на сцени от филма „Мъжът със златния пистолет“ от поредицата за Джеймс Бонд от 1974 г. Оттам гостите се отправят за Лаем Сай, за да се насладят на още по-вълнуващите гледки на варовиковите планини на островите Панак и Хонг, след което се посещава остров Кох Тапу, известен с името „островът на Джеймс Бонд“. След това разходката продължава с моторна лодка през мангрова гора и пещери, чиито клифови скали се издигат величествено над морето. Вечерта посещение на шоуто "Пукет Фантазия" с включена вечеря от 17:30 до 23:00 ч. Нощувка.

 

8 ДЕН

Закуска. Свободно време или по желание целодневна екскурзия до островите Пи Пи с моторна лодка и включен обяд (ок. 9 ч.). Екскурзията включва посещение на заливчетата Ло Са Ма, Пи Пи Лей и известния залив Майа, където е сниман филмът „Плажът“ с Леонардо Ди Каприо. Предлага се и възможност за гмуркане с шнорхели за наблюдение на магичния подводен свят. За търсачите на силни усещания се предоставя възможност да слязат и на други екзотични островчета. Посещава се и Пещерата на викингите в залива Пи Пи Лей, където са съхранени древни рисунки по стените. Обяд в традиционен тайландски ресторант. Посещение на Бамбуковия остров, където туристите имат възможност за плуване, гмуркане или почивка на плажа. Нощувка.

 

9 ДЕН

Закуска (сух пакет).Трансфер до летището. Отпътуване в 8:20 ч. с полет на „Qatar Airways“ за Доха. Кацане в Доха в 10:45 ч. Отпътуване в 14:30 ч. от Доха за София. Пристигане на летище София (Терминал 2) в 19:30 ч.

 

 

 

 

- Още оферти за Екзотична Екскрузия 2017

- Есенни екскурзии 2017

 

Цени за Екскурзия в Тайланд - Банкок и Пукет - 9 Дни

Цената на Екскурзия в Тайланд - Банкок и Пукет за 2017 е в ЛВ и включва:

 • Самолетен билет София -Доха - Банкок и Пукет - Доха - София на авиокомпания "Qatar Airways" с включени летищни такси и багаж: чекиран до 30 кг с общ размер до 118 см (ширина, височина и дължина) и ръчен багаж до 7 кг с размери 50x37x25cm;
 • Самолетен билет Банкок - Пукет в икономична класа с включени летищни такси и багаж: чекиран до 30 кг с общ размер до 118см (ширина, височина и дължина) и ръчен багаж до 7 кг с размери 56x45x25cm;
 • Трансфери летище - хотел- летище
 • 3 нощувки със закуски в хотел "Ramada Plaza Menam Riverside" **** (или подобен) в Банкок;
 • 4 нощувки със закуски в хотел "Novotel Кamala Beach" **** (или подобен) в Патонг, о-в Пукет;
 • 1 обяд в традиционен местен ресторант по време на Сититура в Пукет;
 • 1 обяд в местен ресторант в Банкок;
 • Полудневна разходка в Банкок - посещение на Големия кралски дворец и Храма на изумрудения Буда;
 • Сититур в Пукет;
 • Входни такси за туристическите обекти, включени в цената;
 • Местен екскурзовод на английски език;
 • Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с лимит на отговорност 50 000 EUR на застрахователна компания "Армеец".

Категория хотел Човек в Двойна стая Доплащане за Единична стая
хотел 4* 2895 606

- Във връзка с чести промоции и заради самолетния билет, се свържете с нас за потвърждение на цената за Вашия период!

Цената не включва:

 • Туристическа виза за Тайланд - 30 евро;
 • Вечеря по меню с фолклорна програма в местен ресторант в Банкок;
 • Вечеря на кораб "Гранд Пърл" по р. Чао Прая в Банкок;
 • Целодневна екскурзия с рафтинг по бързеи и разходка със слонове с включен обяд;
 • Целодневна екскурзия до остров Пан Нга с обяд;
 • Целодневна екскурзия до островите Пи Пи;
 • Посещение на шоуто "Пукет Фантазия" с вечеря (не се провежда в ден четвъртък);
 • Бакшиши: 3 - 5 USD на турист на ден за екскурзовод / шофьор / пиколо (заплаща се задължително на място);
 • Застраховка "Отмяна на пътуване" (Препоръчваме Ви сключването на тази застраховка!);
 • Входни такси за други музеи, обекти и прояви, посещавани по желание и градски транспорт;
 • Разходи от личен характер.

Условия за Екскурзия в Тайланд - Банкок и Пукет - 9 Дни

Цената на екскурзията е калкулирана при цена на самолетния билет 664 € с включени летищни такси. При промяна в цената на самолетния билет агенцията си запазва правото за промяна цената на туристическия пакет в съответната посока.
Цената на екскурзията е калкулирана при цена на вътрешен Банкок - Пукет полет 3990 THB с летищни такси. При промяна в цената на самолетния билет агенцията си запазва правото за промяна цената на туристическия пакет в съответната посока.
Цената на екскурзията е определена при следните валутни курсове: 1 USD = 1,83 BGN и 1 EUR = 38,37 THB. При промяна на валутния курс с повече от 5 % агенцията си запазва правото да промени цената на екскурзията в съответната посока.
Снимането е разрешено пред забележителностите, но не и вътре в сградите. В храмовете се влиза с подходящо облекло (покрити колене и рамене). При влизане в храмовете се изисква събуване на обувките в знак на уважение.
Възможна е промяна в полетното разписание от страна на авиокомпаниите.
Организаторът си запазва правото да променя маршрути и часове или да премества екскурзиите за друг ден, когато климатичните условия налагат това, за да се гарантира сигурността и качеството на услугата.
Екскурзията се провежда при минимум 2-ма записани туристи.
Часово време: София – 12 ч.; Банкок – 17 ч.
Местната валута - Тайландски бат (THB)
Валутен курс: 1 THB = 0,05 BGN; 1 THB = 0,025 EUR
Цената на програмата може да търпи промени по време на местни национални празници.
МЕДИЦИНСКИ И ЗДРАВНИ ИЗИСКВАНИЯ
Няма медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.
ПАСПОРТЕН И ВИЗОВ РЕЖИМ
Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават предварително издадена виза. Агенцията оказва съдействие при кандидатстването. За целта са необходими следните документи: паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на влизане в страната, попълнен формуляр за кандидатстване за виза, 1 актуална цветна снимка паспортен формат, копие на самолетните билети. В паспорта не трябва да има липсващи или повредени страници.

Допълнителна информация за Екскурзия в Тайланд - Банкок и Пукет - 9 Дни

Цената на екскурзията е калкулирана при цена на вътрешен полет 3990 THB с летищни такси. При промяна в цената на самолетния билет агенцията си запазва правото за промяна цената на туристическия пакет в съответната посока.
Цената на екскурзията е определена при следните валутни курсове: 1 USD = 1,8 BGN и 1 EUR = 36,689 THB. При промяна на валутния курс с повече от 5 % агенцията си запазва правото да промени цената на екскурзията в съответната посока.
Снимането е разрешено пред забележителностите, но не и вътре в сградите. В храмовете се влиза с подходящо облекло (покрити колене и рамене). При влизане в храмовете се изисква събуване на обувките в знак на уважение.
Възможна е промяна в полетното разписание от страна на авиокомпаниите.
Организаторът си запазва правото да променя маршрути и часове или да премества екскурзиите за друг ден, когато климатичните условия налагат това, за да се гарантира сигурността и качеството на услугата.
Екскурзията се провежда при минимум 14 записани туристи.
Часово време: София - 12 ч.; Банкок - 17 ч.
Местната валута - Тайландски бат (THB)
Валутен курс: 1 THB = 0,05 BGN; 1 THB = 0,025 EUR
ПАСПОРТЕН И ВИЗОВ РЕЖИМ
Bulgarian citizens traveling to the country need to have a valid passport at least 6 months after the date of entry in the country and pre-issued visa obtained in the diplomatic and consular authorities of the country abroad.
Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават предварително издадена виза. Агенцията оказва съдействие при кандидатстването. За целта са необходими следните документи: паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на влизане в страната, попълнен формуляр за кандидатстване за виза, 1 актуална цветна снимка паспортен формат.
МЕДИЦИНСКИ И ЗДРАВНИ ИЗИСКВАНИЯ
Няма медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.

Допълнителни екскурзии

Вечеря по меню с фолклорна програма в местен ресторант в Банкок (с включен трансфер) при минимум 10 туристи
€27
Вечеря на кораб "Гранд Пърл" по р. Чао Прая в Банкок (с включен трансфер) при минимум 10 туристи
€59
Панорамен тур на Пукет при минимум 10 туристи
€24
Целодневна екскурзия до островите Пи Пи с моторна лодка и включен обяд при минимум 10 туристи
€114
Посещение на шоуто "Пукет Фантазия" с включена вечеря при минимум 10 туристи
€89
Целодневна екскурзия до остров Пан Нга с включен обяд при минимум 10 туристи
€148
Целодневна екскурзия с рафтинг по бързеи и разходка със слонове с включен обяд при минимум 10 туристи
€118
Туристическа виза за Тайланд (заплаща се с депозита)
€30

E-mail: reservations@kimbatour.com

Тел.: 0888/ 25 09 48