хотел Уникат - Батак 3*

хотел Уникат - Батак
Дестинация: Батак

За хотел Уникат - Батак

Хотел Уникат отваря врати на 14-ти юли 2007 год. в центъра на град Батак. Хотелът разполага с ресторант с лятна градина и кафе-бар.
Китното курортно градче Батак е известно със своята уникално красива природа и културно - исторически богатства.
Заповядайте в хотел Уникат в град Батак, за да изживеете незабравима почивка!

Описание на хотела:
Хотел Уникат се състои от две части. Стара, която е реконструирана и модернизирана и включва 21 обновени стаи и нова част, която е напълно новоизградена и включва 10 стаи с двойни спални с тераси, а баните са с вани.
Ресторант Уникат е с неповторима атмосфера и е в етноавангарден стил. Той е разполага с 80 места и предлага разнообразни нетрадиционни ястия и специалитети. Към него работи и открита лятна градина с 150 места, в която ще станете съпричастни на красивата природа, уникалната обстановка, перфектното обслужване и неповторими ястия.
Кафе-бар Уникат разполага с 50 места. В прекрасна обстановка ще можете да се насладите на освежаващи коктейли и напитки, а в свободното си време да поиграете и на билярд.
Хотелът разполага и със собствен паркинг с 20 паркоместа, както и с нощна охрана за вашето гарантирано спокойствие.
Хотелът се намира на втория етаж от сградата и не разполага с асансъор.
Описание на стаите:
Хотел Уникат разполага общо с 31 луксозни стаи. В 18 стаи от тях има по две единични легла, собствен санитарен възел, парно отопление, LCD телевизор с цифрова телевизия с 15 канала, мини бар, телефон, сешоар. В останалите 13 стаи има двойна спалня, парно отопление, мини бар, телефон, LCD телевизор с цифрова телевизия с 15 канала, собствен санитарен възел с вана и сешоар.
Приятната атмосфера и стилният дизайн на стаите ще ви дарят с уникално усещане за спокойствие и комфорт. Удобството и спокойствието на нашите гости са гарантирани!

E-mail: reservations@kimbatour.com

Тел.: 0888/ 25 09 48