хотел Ерма - Трън 2*

хотел Ерма - Трън
Дестинация: Трън

За хотел Ерма - Трън

Град Трън се намира в северозападната част на област Перник, на 48 км, и на 72 км от София. През него минава надлъжен път на 18 км от Сърбия. Ждрелото на р. Ерма е едно от най-живописните места в България, създадено от ерозивна дейност на реката и проникването и през високите до 200 метра вертикални стръмни скали. Ломнишкото ждрело е включено в списъка на 100-те национални туристически обекта. Трънската еко пътека е с дължина 13.2 км. и е една от първите специализирани форми на инфраструктурата и еко - туристическите обекти в България.

Описание на хотела:
Хотел Ерма е разположен в сърцето на планина Руй и е заобиколен от величествената красота на българския Югозапад.
Хотелът се намира в самия център на града, предлага уютна и изискана обстановка с 28 помещения за гости, от които 4 студия, 16 двойни стаи със спалня, 4 фамилни стаи със спалня и редовно единично легло и 4 двойни стаи с отделни легла. Хотелът разполага със собствен паркинг, ресторант, лоби бар, мултифункционална конферентна зала, безплатен безжичен интернет в лоби бар и ресторант.
Описание на стаите:
Всички стаи са луксозно обзаведени и имат неповторим планински изглед, баня с вана и сешоар, високоскоростен кабелен интернет, сателитна телевизия, телефон.
Ресторант Ерма разполага с 80 места и ще Ви очарова с уютната си атмосфера и разнообразно меню с европейска и традиционна българска кухня.
Нашият Лоби бар е идеалното място за почивка, където можете да се насладите на сутрешното си кафе или да се тонизирате с чаша чай.
В мултифункционалната ни конферентна зала с 60 места, можете да проведете Вашите бизнес срещи и фирмени мероприятия.
Хотелът разполага със закрит басейн с минерална вода, джакузи, парна баня и сауна.
Спорт / Забавления:
Може да посетите следните забележителности:
- Параклиса Св. Петка
- Бусински музей за керамични изделия, намиращ се на около 7 км. от града
- Музея на киселото мляко намиращ се на около 7 км. от града
- Минерален извор Трънска Банкя
- Ябланското ждрело
- Манастирът край с. Мисловщица (Велиново)
- Власинското езеро (на около 50 км. от града)

E-mail: reservations@kimbatour.com

Тел.: 0888/ 25 09 48