комплекс Сирена - Бяла 2*

комплекс Сирена - Бяла

От плажа: 30м

Хранене: без хранене
Дестинация: Бяла

За комплекс Сирена - Бяла

Комплекс Сирена се намира на морския бряг, южно от центъра на град Бяла. Град Бяла е разположен на средата на пътя Варна-Бургас и на 6 км. от гр. Обзор.

Описание на хотела: Комплекс Сирена се намира в един от старите градове на България - гр. Бяла. Името на града идва от Белите скали, на които е кацнал. Каменни котви и амфори, останки от крепост, римски и гръцки монети свидетелстват за древното му минало и корени, идващи от Античността.
Природата щедро е дарила този живописен край с благоприятен климат, плитко море с просторен плаж, златист пясък и прозрачна вода. Комплексът е от затворен тип с контролиран достъп, денонощна охрана и целогодишна поддръжка. Намира се само на 30 метра от морския бряг и разполага с басейн за възрастни и деца, кътове за отдих и отмора.

Описание на стаите: Разполага с напълно обзаведени апартаменти с една или две спални, дневна с място за хранене и кухненски бокс, баня с вана и самостоятелна тераса. Апартаментите разполагат с напълно оборудвана кухня: хладилник, котлони, аспиратор, всички необходими кухненски прибори и съдове за хранене и приготвяне на храна. Апартаментите са с климатик, собствен бойлер, вана в банята и всички удобства, предразполагащи туристите да се чувстват като у дома си.

Цени за комплекс Сирена - Бяла

Цената на комплекс Сирена - Бяла за 2019 е в ЛВ и включва: нощувка на стая, ползване на външен басейн, шезлонг и чадър на басейна, туристическа такса и застраховка.

Настаняване, ОВ: 01.07-31.08 01.06-30.06
01.09-30.09

01.04-31.05
01.10-31.10

Едноспален апартамент /2+2/
Двуспален апартамент /4+2/Забележка:
Дължи се еднократна такса за почистване след освобождаване на помещението за престой над 3 дни - 10 Евро за едноспален апартамент и 20 Евро за апартамент с две спални.

E-mail: reservations@kimbatour.com

Тел.: 0888/ 25 09 48