Хотели в Свети Влас

Свети Влас е курортно селище в Югоизточна България. То се намира в Община Несебър. През 2006г Свети Влас придобива статут на град. В подножието на южните склонове на Стара планина, той е разположен в непосредствена близост до брега на Черно море и е на 10км от историческия град Несебър.
Свети Влас заема северната част на залива, край който се намира Слънчев бряг и вилно селище Елените от другата му страна, а Бургас е на 40км по на юг.
Местоположението на селището го поставя сред най-оживената туристическа зона на България. Това е българската Ривиера, където са и най-посещаваните курорти. Едни от най-луксозните хотели в Свети Влас за почивка са хотел Парадайс Бийч, хотел Цезар Палас и Комплексите на Диневи Резорт.

                  

Намерени: 14   Страници: [1] 2
Подреждане по:
 • Комплекс Бриз - Свети Влас
  Комплекс Бриз - Свети Влас 4*
  Свети Влас
  Хранене: без хранене

  До плажа: 100м. (шезлонг и чадър - безплатни)

  Деца: детска секция на басейна, кошарки (5лв - ден).

 • Комплекс Воденицата - Свети Влас
  Комплекс Воденицата - Свети Влас 3*
  Свети Влас
  Хранене: без хранене

  Кратко описание: Комплекс Воденицата - Свети Влас е част от по-големия Диневи Ризорт. Състои се от 5 отделни корпуса със собствени входове. В центъра на хотелския комплекс Воденицата функционира истинска воденица. Гостите на хотела могат да се се възползват от: собствена пясъчна плажна ивица, СПА център, физкултурен салон, тенис кортове, плувни басейни и ресторанти.

  До плажа: 300м. (шезлонг и чадър - безплатни)

 • Комплекс Диамант - Свети Влас
  Комплекс Диамант - Свети Влас 4*
  Свети Влас
  Хранене: без хранене

  Кратко описание: Комплекс Диамант, Свети Влас е на първа линия до морския бряг, с уникална панорама към залива на Сл.Бряг и Несебър. Всички апартаменти са просторни, с удобна тераса към морето и с изглед към един от двата кристални басейна, заобиколени със зеленина и с първокласни водни барове.

  До плажа: 30м. (шезлонг и чадър - безплатни).

  Животни: Да (срещу депозит 100лв).

  Пакетни цени: Пакетни цени за 3, 5, 7, 10 и 14 Нощувки.

 • Комплекс Долче Вита - Свети Влас
  Комплекс Долче Вита - Свети Влас 4*
  Свети Влас
  Хранене: без хранене

  Кратко описание: Сградата на комплекс Долче Вита - Св Влас има архитектура, характерна за района на Средиземно море. Гледката е към морето и Несебър.

  До плажа: 50м. (шезлонг и чадър - безплатни).

  Деца: детска секция на басейна, кошарки (5лв / ден).

 • Комплекс Етъра - Свети Влас
  Комплекс Етъра - Свети Влас 4*
  Свети Влас
  Хранене: без хранене

  Кратко описание: Край сградите има много зеленина. Къщите в хотелски комплекс Етъра - Св Влас са изградени в архитектурния стил, присъщ за епохата на Българското Възраждане - тесни прозорци, дървени порти, големи стрехи, парапети и стълбища, просторни тераси. Съчетава традиционна българска архитектура и съвременни удобства.

  До плажа: 100м. (шезлонг и чадър - безплатни)

  Деца: секция за деца в бсейна, кошарки (5лв / ден).

  Животни: Да (до 4кг, срещу депозит от 100лв).

 • Комплекс Камбаните - Свети Влас
  Комплекс Камбаните - Свети Влас 4*
  Свети Влас
  Хранене: без хранене

  Кратко описание: Комплекс Камбаните - Св Влас отваря врати през 2004 г. и включва хотелите Камбани 1, 2. "Камбани" е само на 200 м от плажа в Св.Влас и на 5 мин. от центъра на града. "Камбани 3" е най-новия комплекс. Разположен е на втора линия в южното регулационно разширение на Свети Влас. Този голям комплекс се състои от апартаменти с една, две, три и четири спални, студиа и еднофамилни къщи, разположени около обширна лятна градина с басейн в причудлива форма, чудесен ресторант и красива камбанария.

  До плажа: 200м. (шезлонг и чадър - безплатни)

  Деца: секция за деца в бсейна, кошарка (5лв / ден).

  Животни: Да (до 4кг, срещу депозит от 100лв).

  Пакетни цени: Пакети - 3, 5, 7, 10 и 14 нощувки.

 • Комплекс Южен Бряг - Свети Влас
  Комплекс Южен Бряг - Свети Влас 4*
  Свети Влас
  Хранене: без хранене

  Кратко описание: Комплекс Южен бряг, Свети Влас е изграден в късен бароков стил и много близо до плажа. Чувството за спокойствие и уют тук е навсякъде. "Южен бряг'" е идеален за семейства с предпочитания към спокойната почивка, но и е съвсем близо за да се възползвате от всички удобства на Диневи Ризорт.

  До плажа: 80м. (шезлонг и чадър - безплатни)

  Деца: детска секция в басейна, кошарки (5лв / ден).

  Животни: Да (до 4кг, срещу депозит от 100лв).

 • Комплекс Лазур - Свети Влас
  Комплекс Лазур - Свети Влас 4*
  Свети Влас
  Хранене: без хранене

  Кратко описание: Комплекс Лазур - Свети Влас е точно зад к-с 'Диамант', на около 80 м от морския бряг и точно в сърцето на Диневи Ризорт. Комплексът представлява три отделни сгради, като всяка си има плувен басейн, зелена градина и общ ресторант. Отличните условия правят Лазур идеален избор за почивка на семейства, двойки търсещи оединение или компании, с предпочитания към пълноценна почивка и приятелска атмосфера.

  До плажа: 80м. (шезлонг и чадър - безплатни)

  Животни: Да (до 4кг, срещу депозит от 100лв).

 • Комплекс Арена - Свети Влас
  Комплекс Арена - Свети Влас 4*
  Свети Влас
  Хранене: без хранене

  Кратко описание: Атмосферата на комплекс Арена - Свети Влас ще дoпaднe на всеки търсещ отмора, съчeтана с динамика и развлечения, които допълват всяка една заслужена ваканция. Ваканционният комплекс е сред най-новите в Св Влас. "Арена" предлага спа център, фитнес, нощен клуб, детски клуб, малка обсерватория, бутици, интернeт кафe, супермаркет, книжарница, открит амфитеатър и дори тихото уединение на православна църква.

  До плажа: 30м. (шезлонг и чадър - безплатни)

  Деца: детски клуб, детска секция в басейна, кашарка (5лв / ден).

  Животни: Да (до 4кг - срещу депозит от 100лв).

 • Комплекс Манастира - Свети Влас
  Комплекс Манастира - Свети Влас 4*
  Свети Влас
  Хранене: без хранене

  Кратко описание: Сградата на комплекс Манастира, Свети Влас е построена през 2002-а година и е с традиционната българска архитектура, с малък параклис на територията си. Изключителното местоположение на "Манастира" едва ли може да се надмине - освен че е точно над морския бряг, комплексът се издига на възвишение, с лице към яхт пристанището с местата за развлечения. Манастира включва просторни и отлично обзаведени апартаменти, разположени около приветлив двор с много зеленина и криволичещи пътечки.

  До плажа: 40м. (шезлонг и чадър - безплатни)

  Деца: детска секция в басейна, кошарка (5лв /ден).

  Животни: Да (с депозит от 100лв).

Намерени: 14   Страници: [1] 2

E-mail: reservations@kimbatour.com

Тел.: 0888/ 25 09 48