Почивка с автобус в хотел Дафне Холидей Клуб - Касандра - Халкидики

Почивка с автобус в хотел Дафне Холидей Клуб - Касандра - Халкидики

До центъра: 200м.

До плажа: 400м.

Възможност за доплащане на полупансион.

Деца: детска площадка, кошарка (безплатно).

Транспорт: Автобус
Хранене: закуска
Дестинация: Гърция, Халкидики
Заминаване:

За Почивка с автобус в хотел Дафне Холидей Клуб - Касандра - Халкидики

Кратко описание: Хотел Daphne Holiday Club 3* - Ханиоти - Касандра - Халкидики е построен на възвишение. Пред него се разкрива величествена гледка към Торонейския залив. Хотелът е подходящо място както за семейства, така и за хора притеглени от уединението, спокойстието и красотата на местността.

Стаи: Hotel Daphne Holiday Club - Hanioti - Kassandra - Halkidiki има общо 73 Двойни стаи.

В стаята: В стаята на хотел Daphne Holiday Club - Hanioti - Kassandra - Halkidiki има климатик, телефин, сателитна телевизия, телефон, сейф, хладилник и балкон или тераса.

Гледка от стаята: гора, парк и море.

Ресторанти и барове: Daphne Holiday Club - Hanioti - Kassandra - Halkidiki има Ресторант, бар и бар при басейна.

Спорт и рекреация: Hotel Daphne Holiday Club - Hanioti - Kassandra - Halkidiki има голям външен басейн, шезлонги и чадъри около басейна (безплатни), безплатен тенис корт, тенис на маса и малък фитнес, сауна и джакузи (срещу заплащане), гръцки вечери 2 пъти в седмицата, телевизионна зала, детска площадка и други.

- Още хотели в Халкидики

- Още хотели на Касандра - Халкидики

Цени за Почивка с автобус в хотел Дафне Холидей Клуб - Касандра - Халкидики

Цената на Почивка с автобус в хотел Дафне Холидей Клуб - Касандра - Халкидики за 2019 е в ЛВ и включва: 7 Нощувки на ЧОВЕК, транспорт в двете посоки, закуски на блок маса/ закуски и вечери на блок маса, климатик в стаята, интернет в ресторанта, медицинска застраховка и ДДС.

ПЕРИОД

27/05-03/06

03/06-10/06

10/06-17/06

17/06-24/06

01/07-08/07

08/07-15/07

22/07-29/07

29/07-05/08

19/08-26/08

26/08-02/09

02/09-09/09

09/09-16/09

16/09-23/09

23/09-30/09

ВИД СТАЯ BB

В ЕКО двойна стая

В двойна стая

Единична стая

3-ти възр. в двойна стая

3-ти възр. в еко двойна стая

Дете 0-11.99г.в двойна и еко стая

Доплащане за HB

Възрастен

151 лв.

Дете 2-11.99г.

Безплатно

Забележка:

 • Совалката стартира от дата 27.05.2017 /събота - събота / до дата 30.09.2017 - последен курс. Тръгване в 6:00 часа от "Стадион Васил Левски". Винаги се предоставя телефон на водача / български за територията на България и гръцки за територията на Гърция /, който да предадете на клиентите за обратна връзка. Обратното връщане става в определен и предварително обявен в автобуса ориентировъчен час, освен ако последният не закъснее значително поради причини, независещи от фирмата организатор. Дори и при пристигане на автобуса по-рано - този час се спазва и туристите изчакват. Пътуването се осъществява при минимум 10 пълноплащащи туриста. Ако няма необходимия минимум туроператотът предлага: 1. Друга дата; 2. Друг ръкав на Халкидически п-ов или 3. Връщане на сумата. Срокът за информиране на туристите е 7 дни преди датата на отпътуване.
 • Туроператорът има представител на всеки един от ръкавите, който обслужва туристите на място. На туристите винаги се предоставя телефон за връзка с него.
 • Срокове на анулации са тези по договор или по упоменати от хотела условия.

При резервация е необходимо да ни подадете следните данни: Три имена, ЕГН / за деца родени след 2000 година + дата на раждане / и номер на документа, с който ще пътуват /лична карта или международен паспорт/. Задължително ни се предоставя копие от договора за организирано пътуване ! Деца под 18 години задължително пътуват с международен паспорт / или може и с лични карти, ако имат такива / и ако пътуват с 1 родител е задължително представянето на нотариално заверена декларация от не пътуващия родител - оригинал + 1 копие. За деца, чиито родители са с различни фамилии се изисква копие от акт за раждане на детето, в който да са вписани и двамата родители. Задължително е да разполагаме с телефон за връзка с туристите.

 • Доплащане за застраховки:

Лица до 5 год. и от 65 до 74 год. имат доплащане за мед. застраховка 8 лева за престоя.

Лица от 75 до 80 год. имат доплащане за мед.застраховка 16 лева за престоя.

Застрахователната компания не застрахова лица над 85 год. Туристите от 80 до 84 год. могат да бъдат застраховани за 2000 € срещу сумата от 16 лева.

 • Туроператорът не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които им се отказва достъп до Гърция поради: забрана за напускане на България, невалидни /забравени/ документи или други независещи от туроператора причини !
 • Отстъпките за деца важат само при настаняването им с двама възрастни.
 • Резервацията се счита за валидна при внесен депозит от минимум 30% от размера на пакета за всеки турист и подписан Договор с клиента.
 • На желаещите да пътуват със собствен транспорт от сумата им се приспадат 30 евро. Туристи, пътуващи самостоятелно, не ползват застраховка.
 • ПРИ ДРАСТИЧНО ПОСКЪПВАНЕ НА ГОРИВОТО, СИ ЗАПАЗВАМЕ ПРАВОТО ЗА АКТУАЛИЗАЦИЯ ЦЕНАТА НА ТРАНСПОРТА, ЗА ПРЕДСТОЯЩИ ПЪТУВАНИЯ, НЕЗАВИСИМО КОГА СА РЕЗЕРВИРАНИ И ЗАПЛАТЕНИ.

Във връзка с организираното пътуване Ви информираме за следното:

 • Трансферът до и от Халкидики се извършва на совалков принцип, т.е. автобусът минава през няколко хотела и на отиване, и на връщане и следователно се налага изчакване от страна на туристите. Това не е индивидуален трансфер.
 • Деца до 12 години, заплатили само цената на транспорта и застраховката, ползват седалка, но по закон не сме длъжни да подсигуряваме детски столчета.
 • Големината на автобусите зависи от броя на хората. Информация за вида, марката на автобуса, номера и местата в него се дават в четвъртък. Автобусите на отиване и на връщане не винаги са едни и същи, ето защо местата са фиксирани само на отиване ! Водачът настанява туристите на връщане, в зависимост от маршрута на автобуса.
 • Настаняването по всички хотели става след 14:00 часа.
 • Освобождаването на стаите става до 12:00 часа най-късно /освен, ако не е упоменато друго от хотела /. При неспазване - на място хотелът може да изиска заплащане на допълнителен престой по цени на рецепция.
 • Връщането става по предварително дадена от водача информация - приблизителен час. Туристите изчакват във фоайето. Ако автобусът закъснее малко, най-учтиво молим за търпение. Туристите винаги разполагат с телефон за връзка.
 • По програма на отиване се прави 1 спирка на територията на България - Сандански - Happy Bar & Grill . На връщане на заведение "Kostas" / на 30 км след Солун/ и на бензиностанция OMV на Благоевград. АВТОБУСЪТ НЕ СПИРА НА СУПЕР МАРКЕТИ !
 • Ако има туристи от градове по маршрута - се взимат и оставят на уречените предварително места, а туристите, които тръгват от София се вземат и оставят само на Стадион Васил Левски. Междинни спирки в София град НЕ СЕ ПРАВЯТ !
 • Консумацията на храна и пушенето в автобуса са забранени!

Допълнителна информация за Почивка с автобус в хотел Дафне Холидей Клуб - Касандра - Халкидики

Сайт на хотела:

http://daphneholidayclub.gr/

Нашият коментар:

рейтинг: 7.0/ 10

Храната е вкусна и сравнително разнообразна, басейнът е чист, персоналът отзивчив, хотелът е на голяма площ и има много зеленина, на добро място е спрямо селището и плажа, защото не са далече и в същото време е тихо и спокойно, чудесно за релакс. Паркинът ,който може да се ползва е много малък и недостатъчен за всички гости на хотела.

София, ул. Опълченска 76, ет. 1, офис 8
E-mail: reservations@kimbatour.com

Тел.: 02/ 417 43 43, 0888/ 25 09 48