Почивка в хотел Филоксения Бунгалос с Автобус - Ситония - Халкидики

Почивка в хотел Филоксения Бунгалос с Автобус - Ситония - Халкидики

цена на човек

8 Дни/ 7 Нощувки

До центъра: 150м (от Psakoudia)

До плажа: 150м

Деца: игрище.

Транспорт: Автобус
Хранене: закуска и вечеря
Дестинация: Гърция, Халкидики
Заминаване:

За Почивка в хотел Филоксения Бунгалос с Автобус - Ситония - Халкидики

Стаи: Хотел Philoxenia Bungalows - Psakoudia - Sithonia - Halkidiki разполага с двойни стаи, двойни стаи с двуетажно легло, единични стаи и апартаменти.

В стаята: В стаите на хотел Philoxenia Bungalows - Psakoudia - Sithonia - Halkidiki има климатик, баня, сешоар, хладилник, телефон, хладилник, сателитна телевизия.

Гледка от стаята: гора, парк.

Ресторанти и барове: Хотел Philoxenia Bungalows - Psakoudia - Sithonia - Halkidiki може да предложи на своите гости ресторант, снек бар при басейна, кафене.

Удобства в хотела: За удобството на гостите си хотел Philoxenia Bungalows - Psakoudia - Sithonia - Halkidiki разполага с лоби бар, кафене, аудио стая.

Спорт и рекреация: Хотел Philoxenia Bungalows - Psakoudia - Sithonia - Halkidiki има външен басейн.

- Още почивки с автобус в Халкидики - Гърция

- Хотелско настаняване в Халкидики - Гърция

Цени за Почивка в хотел Филоксения Бунгалос с Автобус - Ситония - Халкидики

Цената на Почивка в хотел Филоксения Бунгалос с Автобус - Psakoudia - Sithonia - Halkidiki за 2017 е в ЛВ и включва: Транспорт в двете посоки, 7 нощувки със закуски и вечери на човек, на блок-маса и медицинска застраховка!

ПЕРИОД

10/06-17/06

17/06-24/06

08/07-15/07

15/07-22/07

22/07-29/07

29/07-05/08

05/08-12/08

12/08-19/08

19/08-26/08

02/09-09/09

09/09-16/09

16/09-23/09

23/09-30/09

30/09-07/10

ВИД СТАЯ HB

В двойна стая

Единична стая

3-ти възр. в двойна

Във фамилна стая с допълн. двуетажно легло

1-во дете 12-14,99 г. във фамилна стая с двуетажно легло

1-во детe0-11.99г.в двойна стая и 1-во и 2-ро дете 0-11.99 г. във фамилна стая с двуетажно легло

Забележка: При семейства 2 възрастни + 1 дете до 12 години - настаняването става в двойна + допълнително легло; При семейства 2 възрастни + 2 деца - настаняването става във фамилна стая с двуетажно легло.

Бебешката кошарка се заплаща - 21 евро за целия престой(заплаща се на място в хотела) плюс седалката, ако се ползва автобус.

Забележка:

 • Совалката стартира от дата 27.05.2017 /събота - събота / до дата 30.09.2017 - последен курс. Тръгване в 6:00 часа от "Стадион Васил Левски". Винаги се предоставя телефон на водача / български за територията на България и гръцки за територията на Гърция /, за обратна връзка. Обратното връщане става в определен и предварително обявен в автобуса ориентировъчен час, освен ако последният не закъснее значително поради причини, независещи от фирмата организатор. Дори и при пристигане на автобуса по-рано - този час се спазва и туристите изчакват. Пътуването се осъществява при минимум 10 пълноплащащи туриста. Ако няма необходимия минимум туроператотът предлага: 1. Друга дата; 2. Друг ръкав на Халкидически п-ов или 3. Връщане на сумата. Срокът за информиране на туристите е 7 дни преди датата на отпътуване.
 • Туроператорът има представител на всеки един от ръкавите, който обслужва туристите на място. На туристите винаги се предоставя телефон за връзка с него.
 • Срокове на анулации са тези по договор или по упоменати от хотела условия.
 • При резервация е необходимо да ни подадете следните данни: Три имена, ЕГН / за деца родени след 2000 година + дата на раждане / и номер на документа, с който ще пътуват /лична карта или международен паспорт/. Деца под 18 години задължително пътуват с международен паспорт / или може и с лични карти, ако имат такива / и ако пътуват с 1 родител е задължително представянето на нотариално заверена декларация от не пътуващия родител - оригинал + 1 копие. За деца, чиито родители са с различни фамилии се изисква копие от акт за раждане на детето, в който да са вписани и двамата родители. Задължително е да разполагаме с телефон за връзка с туристите.
 • Доплащане за застраховки:

Лица до 5 год. и от 65 до 74 год. имат доплащане за мед. застраховка 8 лева за престоя.

Лица от 75 до 80 год. имат доплащане за мед.застраховка 16 лева за престоя.

Застрахователната компания не застрахова лица над 85 год. Туристите от 80 до 84 год. могат да бъдат застраховани за 2000 € срещу сумата от 16 лева.

 • Туроператорът не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които им се отказва достъп до Гърция поради: забрана за напускане на България, невалидни /забравени/ документи или други независещи от туроператора причини !
 • Отстъпките за деца важат само при настаняването им с двама възрастни.
 • Резервацията се счита за валидна при внесен депозит от минимум 30% от размера на пакета за всеки турист и подписан Договор с клиента.
 • На желаещите да пътуват със собствен транспорт от сумата им се приспадат 30 евро. Туристи, пътуващи самостоятелно, не ползват застраховка.
 • ПРИ ДРАСТИЧНО ПОСКЪПВАНЕ НА ГОРИВОТО, СИ ЗАПАЗВАМЕ ПРАВОТО ЗА АКТУАЛИЗАЦИЯ ЦЕНАТА НА ТРАНСПОРТА, ЗА ПРЕДСТОЯЩИ ПЪТУВАНИЯ, НЕЗАВИСИМО КОГА СА РЕЗЕРВИРАНИ И ЗАПЛАТЕНИ.

Във връзка с организираното пътуване Ви информираме за следното:

 • Трансферът до и от Халкидики се извършва на совалков принцип, т.е. автобусът минава през няколко хотела и на отиване, и на връщане и следователно се налага изчакване от страна на туристите. Това не е индивидуален трансфер.
 • Деца до 12 години, заплатили само цената на транспорта и застраховката, ползват седалка, но по закон не сме длъжни да подсигуряваме детски столчета.
 • Големината на автобусите зависи от броя на хората. Информация за вида, марката на автобуса, номера и местата в него се дават в четвъртък. Автобусите на отиване и на връщане не винаги са едни и същи, ето защо местата са фиксирани само на отиване ! Водачът настанява туристите на връщане, в зависимост от маршрута на автобуса.
 • Настаняването по всички хотели става след 14:00 часа.
 • Освобождаването на стаите става до 12:00 часа най-късно /освен, ако не е упоменато друго от хотела /. При неспазване - на място хотелът може да изиска заплащане на допълнителен престой по цени на рецепция.
 • Връщането става по предварително дадена от водача информация - приблизителен час. Туристите изчакват във фоайето. Ако автобусът закъснее малко, най-учтиво молим за търпение. Туристите винаги разполагат с телефон за връзка.
 • По програма на отиване се прави 1 спирка на територията на България - Сандански - Happy Bar & Grill . На връщане на заведение "Kostas" / на 30 км след Солун/ и на бензиностанция OMV на Благоевград. АВТОБУСЪТ НЕ СПИРА НА СУПЕР МАРКЕТИ !
 • Ако има туристи от градове по маршрута - се взимат и оставят на уречените предварително места, а туристите, които тръгват от София се вземат и оставят само на Стадион Васил Левски. Междинни спирки в София град НЕ СЕ ПРАВЯТ !
 • Консумацията на храна и пушенето в автобуса са забранени!

Допълнителна информация за Почивка в хотел Филоксения Бунгалос с Автобус - Ситония - Халкидики

Сайт на хотела:

http://www.philoxenianet.gr/

София, ул. Опълченска 76, ет. 1, офис 8
E-mail: reservations@kimbatour.com

Тел.: 02/ 417 43 43, 0888/ 25 09 48