Почивки в хотел Порт Марина с автобус - Касандра - Халкидики

Почивки в хотел Порт Марина с автобус - Касандра - Халкидики

До центъра: 3км от Пефкохори.

До плажа: 350м.

Възможност за доплащане на All inclusive.

Деца: детски басейн.

Транспорт: Автобус
Хранене: закуска и вечеря
Дестинация: Гърция, Халкидики
Заминаване:

За Почивки в хотел Порт Марина с автобус - Касандра - Халкидики

Кратко описание: Хотел Port Marina 3* - Pefkohori - Kassandra - Halkidiki се намира на първия ръкав на Халкидики - Касандра, в селището Пефкохори.

Стаи: Хотел Port Marina - Pefkohori - Kassandra - Halkidiki разполага общо с 90 помещения, от които 4 Двойни стаи (Стандарт и Ско стаи), 74 Студиа и Апартаменти и 12 Фамилни стаи.

В стаята: В стаите на хотел Port Marina - Pefkohori - Kassandra - Halkidiki има климатик, телевизор, печка, хладилник, телефон и балкон. Някои от стаите са със специфичен дизайн за хора с увреждания.

Гледка от стаята: парк, басейн, море.

Ресторанти и барове: В хотел Port Marina - Pefkohori - Kassandra - Halkidiki, на разположение на клиентите има Основен ресторант.

Спорт и рекреация: В Port Marina - Pefkohori - Kassandra - Halkidiki можете да се възползвате от басейн с полуолимпийски размери и детски басейн.

- хотели в Халкидики - Гърция - хотели в Касандра - Халкидики

- хотели с външен басейн халкидики - хотели с външен басейн касандра

Цени за Почивки в хотел Порт Марина с автобус - Касандра - Халкидики

Цената в Почивки в хотел Порт Марина с автобус - Касандра - Халкидики за 2019 е в ЛВ и включва: 7 Нощувки на ЧОВЕК, транспорт в двете посоки, закуска и вечеря на блок маса/ All inclusive, климатик в стаята, медицинска застраховка и ДДС.

ПЕРИОД

27/05-03/06


15/07-22/07

26/08-02/09

09/09-16/09

16/09-23/09

23/09-30/09

30/09/-07/10

ВИД СТАЯ НBPLUS

В двойна стандарт изглед градина

В двойна стая изглед море

В двойна супериор стая изглед градина

В двойна супериор стая изглед море

Във фамилна стая изглед басейн

Във фамилна стая изглед море

3-ти възрастен в двойна супериор стая изглед градина

3-ти възрастен в двойна супериор стая изглед море

3-ти и 4-ти възрастен във фамилна стая изглед басейн

3-ти и 4-ти възрастен във фамилна стая изглед море

1-во и 2-ро дете 0-13.99 г. в супериор двойни стаи и фамилни стаи

ДОПЛАЩАНЕ ЗА ALL

За възрастен

За дете 2-13,99 г.

Забележка:

 • Совалката стартира от дата 27.05.2017 /събота - събота / до дата 30.09.2017 - последен курс. Тръгване в 6:00 часа от "Стадион Васил Левски". Винаги се предоставя телефон на водача / български за територията на България и гръцки за територията на Гърция /, за обратна връзка. Обратното връщане става в определен и предварително обявен в автобуса ориентировъчен час, освен ако последният не закъснее значително поради причини, независещи от фирмата организатор. Дори и при пристигане на автобуса по-рано - този час се спазва и туристите изчакват. Пътуването се осъществява при минимум 10 пълноплащащи туриста. Ако няма необходимия минимум туроператотът предлага: 1. Друга дата; 2. Друг ръкав на Халкидически п-ов или 3. Връщане на сумата. Срокът за информиране на туристите е 7 дни преди датата на отпътуване.
 • Туроператорът има представител на всеки един от ръкавите, който обслужва туристите на място. На туристите винаги се предоставя телефон за връзка с него.
 • Срокове на анулации са тези по договор или по упоменати от хотела условия.
 • При резервация е необходимо да ни подадете следните данни: Три имена, ЕГН / за деца родени след 2000 година + дата на раждане / и номер на документа, с който ще пътуват /лична карта или международен паспорт/. Деца под 18 години задължително пътуват с международен паспорт / или може и с лични карти, ако имат такива / и ако пътуват с 1 родител е задължително представянето на нотариално заверена декларация от не пътуващия родител - оригинал + 1 копие. За деца, чиито родители са с различни фамилии се изисква копие от акт за раждане на детето, в който да са вписани и двамата родители. Задължително е да разполагаме с телефон за връзка с туристите.
 • Доплащане за застраховки:

Лица до 5 год. и от 65 до 74 год. имат доплащане за мед. застраховка 8 лева за престоя.

Лица от 75 до 80 год. имат доплащане за мед.застраховка 16 лева за престоя.

Застрахователната компания не застрахова лица над 85 год. Туристите от 80 до 84 год. могат да бъдат застраховани за 2000 € срещу сумата от 16 лева.

 • Туроператорът не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които им се отказва достъп до Гърция поради: забрана за напускане на България, невалидни /забравени/ документи или други независещи от туроператора причини !
 • Отстъпките за деца важат само при настаняването им с двама възрастни.
 • Резервацията се счита за валидна при внесен депозит от минимум 30% от размера на пакета за всеки турист и подписан Договор с клиента.
 • На желаещите да пътуват със собствен транспорт от сумата им се приспадат 30 евро. Туристи, пътуващи самостоятелно, не ползват застраховка.
 • ПРИ ДРАСТИЧНО ПОСКЪПВАНЕ НА ГОРИВОТО, СИ ЗАПАЗВАМЕ ПРАВОТО ЗА АКТУАЛИЗАЦИЯ ЦЕНАТА НА ТРАНСПОРТА, ЗА ПРЕДСТОЯЩИ ПЪТУВАНИЯ, НЕЗАВИСИМО КОГА СА РЕЗЕРВИРАНИ И ЗАПЛАТЕНИ.

Във връзка с организираното пътуване Ви информираме за следното:

 • Трансферът до и от Халкидики се извършва на совалков принцип, т.е. автобусът минава през няколко хотела и на отиване, и на връщане и следователно се налага изчакване от страна на туристите. Това не е индивидуален трансфер.
 • Деца до 12 години, заплатили само цената на транспорта и застраховката, ползват седалка, но по закон не сме длъжни да подсигуряваме детски столчета.
 • Големината на автобусите зависи от броя на хората. Информация за вида, марката на автобуса, номера и местата в него се дават в четвъртък. Автобусите на отиване и на връщане не винаги са едни и същи, ето защо местата са фиксирани само на отиване ! Водачът настанява туристите на връщане, в зависимост от маршрута на автобуса.
 • Настаняването по всички хотели става след 14:00 часа.
 • Освобождаването на стаите става до 12:00 часа най-късно /освен, ако не е упоменато друго от хотела /. При неспазване - на място хотелът може да изиска заплащане на допълнителен престой по цени на рецепция.
 • Връщането става по предварително дадена от водача информация - приблизителен час. Туристите изчакват във фоайето. Ако автобусът закъснее малко, най-учтиво молим за търпение. Туристите винаги разполагат с телефон за връзка.
 • По програма на отиване се прави 1 спирка на територията на България - Сандански - Happy Bar & Grill . На връщане на заведение "Kostas" / на 30 км след Солун/ и на бензиностанция OMV на Благоевград. АВТОБУСЪТ НЕ СПИРА НА СУПЕР МАРКЕТИ !
 • Ако има туристи от градове по маршрута - се взимат и оставят на уречените предварително места, а туристите, които тръгват от София се вземат и оставят само на Стадион Васил Левски. Междинни спирки в София град НЕ СЕ ПРАВЯТ !
 • Консумацията на храна и пушенето в автобуса са забранени!

Допълнителна информация за Почивки в хотел Порт Марина с автобус - Касандра - Халкидики

Нашият коментар:

рейтинг: 7.9/ 10

Храната в хотела е добра, плажът в близост е хубав, стаите са чисти.

E-mail: reservations@kimbatour.com

Тел.: 0888/ 25 09 48