Почивка в хотел Олимпус Теа с Автобус - Олимпийска ривиера

Почивка в хотел Олимпус Теа с Автобус - Олимпийска ривиера

До плажа: 500м. (от крайбрежието на Пиерия) и 800м (от плажа на Платамонас).
Деца: детска площадка, детски басейн, кошарка.

Възможност за доплащане на All inclusive

Паркинг: Да (безплатен).

Транспорт: Автобус
Хранене: закуска и вечеря
Дестинация: Гърция, Олимпийска ривиера
Заминаване:

За Почивка в хотел Олимпус Теа с Автобус - Олимпийска ривиера

Хотел Olympus Thea 4* - Платамонас се намира над национална артерия Солун - Атина, точно преди Темпи, извън крайбрежното селце Платамонас. Хотелът е изграден амфитеатрално с гледка към Егейско море и над него се издига най-величествената гръцка планина, родила митологията с 12 бога и полубогове.

Стаи: Хотел Olympus Thea - Платамонас разполага с 52 Двойни стаи Стандартни, Единични стаи и 19 Тройни стаи.

В стаята: В стаите на Olympus Thea има климатик, интернет, сейф, сателитна телевизия, телефон и балкон.


Гледка: Планина, Егейско море.


Ресторанти и барове: Хотел Olympus има Ресторант с лятна тераса А Ла Карт и Бюфет. Предлага богата гама от вина произведени в региона. Хотелът има и Бар.

Удобства в хотела: Хотелът разполага с лекар на повикване, интернет (безплатно), пране и гладене, рум сервиз, секретарски услуги, стаи и услуги за хора с двигателни увреждания, асансьор, централно отопление през зимата, помещения за съхранение на багаж, конферентна/ банкетна зала, коли под наем и копирни услуги. Хотелът разполага с редовен мини бус, които кара гостите до плажа.

Спорт и рекреация: В Olympus Thea има външен плувен басейн, детски басейн, Спа център в който на разположение на клиентите са сауна, хамам, салон за красота и масажи, гимнастически салон и други.

- Още почивки на Олимпийска ривиера - Гърция

Цени за Почивка в хотел Олимпус Теа с Автобус - Олимпийска ривиера

Цената на Почивка в хотел Олимпус Теа с Автобус - Олимпийска ривиера за 2019 е в ЛВ и включва: Транспорт в двете посоки, 7 нощувки със закуски и вечери/ All inclusive на човек, на блок-маса и медицинска застраховка!

ПЕРИОД

03/06-
10/06

10/06-
17/06

17/06-24/06

24/06-01/07

01/07-08/07

08/07-
15/07

15/07-22/07

22/07-29/07

29/07-05/08

05/08-12/08

12/08-19/08

19/08-
26/08

26/08-
02/09

02/09-
09/09

09/09-
16/09

ВИД HB

В двойна стая изглед "планина"= * MV

В двойна изглед "море" = * SV

В единична стая

В екзекютив стая изглед "море" SV

3-ти възрастен в двойна стая * MV

3-ти възрастен в двойна стая * SV

3-ти възрастен в Екзекютив стая SV

4-ти възрастен в Екзекютив стая SV

1-во дете 0-12.99 г. в двойни и екзекютив стаи и 2-ро дете 0-1,99 г. в екзекютив

2-ро дете 0-12.99 г. в екзекютив стаи

Доплащане заALL

Възрастен

Дете 2-12.99г.

Забележка:

 • Совалката стартира от дата 03/06/2017 /събота-събота / до дата 09/09/2017 - последен курс. Тръгване в 6:00 часа от "Стадион Васил Левски". Винаги се предоставя телефон на водача / български за територията на България и гръцки за територията на Гърция/. Обратното връщане става в определен и предварително обявен в превозното средство ориентировъчен час, освен ако последното не закъснее значително поради причини, независещи от фирмата организатор. Дори и при пристигане на транспортното средство по-рано - този час се спазва и туристите изчакват. Пътуването се осъществява при минимум 10 пълноплащащи туриста. Ако няма необходимия минимум туроператорът предлага: 1. Друга дата; 2. Друга програма или 3. Връщане на сумата. Срокът за информиране на туристите е 7 дни преди датата на отпътуване.
 • При резервация е необходимо да ни подадете следните данни: Три имена, ЕГН / за деца родени след 2000 година + дата на раждане / и номер на документа с който ще пътуват /лична карта или международен паспорт/. Деца под 18 години задължително пътуват с международен паспорт / или може и с лични карти, ако имат такива / и ако пътуват с 1 родител е задължително представянето на нотариално заверена декларация от не пътуващия родител - оригинал + 1 копие. За деца, чиито родители са с различни фамилии се изисква копие от акт за раждане на детето, в който да са вписани и двамата родители. Задължително е да разполагаме с телефон за връзка с туристите.
 • Туроператорът застрахова задължително всички свои клиенти, пътуващи организирано зад граница с медицинска застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" към "Застрахователно дружество ЕВРОИНС" АД. Туристите, които имат сключена дългосрочна застраховка "медицински разходи при болест и злополука", чиито период на валидност обхваща и периода на договореното пътуване задължително прилагат копие от застрахователната полица към договора.
 • ТУРОПЕРАТОРЪТ е сключил застраховка "Отговорност на Туроператора" с ЗД Евроинс АД, гр. София, Застрахователна полица № 03700100001089 / 10.11.2016 г.
 • Доплащане за застраховки:
 • Лица до 5 год. и от 64 до 74 год. имат доплащане за мед. застраховка 8.00 лева за престоя.
 • Лица от 75 до 80 год. имат доплащане за мед.застраховка 16.00 лева за престоя.
 • Застрахователната компания не застрахова лица над 85 год. Туристите от 80 до 84 год. Могат да бъдат застраховани за 2000 € срещу сумата от 16.00 лева.
 • Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на Застраховка "Отмяна на пътуване" по чл.80, ал.1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите при анулиране на пътуването, при съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия или негови близки. Застраховката е доброволна и се сключва в деня на подписване на договора за организирано пътуване в агенцията, където се извършва записването. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa.
 • Туроператорът не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които им се отказва достъп до Гърция поради: забрана за напускане на България, невалидни /забравени/ документи или други независещи от туроператора причини !
 • Отстъпките за деца важат само при настаняването им с двама възрастни.
 • Резервацията се счита за валидна при внесен депозит от минимум 30% от размера на пакета за всеки турист и подписан Договор с клиента.
 • ТУРОПЕРАТОРЪТ не носи отговорност за действия или бездействия на трети лица, които не са пряко свързани с изпълнението на програмата, но имат косвено отношение.
 • На желаещите да пътуват със собствен транспорт от сумата им се приспадат 69 лв. Туристи пътуващи самостоятелно не ползват застраховка.
 • ЗА САМОТО ПЪТУВАНЕ
 • Във връзка с организираното пътуване Ви информираме за следното:
 • Трансферът до и от Паралия Катерини и Платамонас се извършва на совалков принцип, т.е. транспортното средство минава през няколко хотела и на отиване и на връщане и следователно се налага изчакване от страна на туристите. Това не е индивидуален трансфер.
 • Деца до 12 години заплатили само цената на транспорта и застраховката ползват седалка, но по закон не сме длъжни да подсигуряваме детски столчета.
 • Големината на превозните средства зависи от броя на хората. Информация за вида, марката и номера на превозното средство се дават в четвъртък. Транспортните средства на отиване и на връщане не винаги са едни и същи, ето защо местата са фиксирани само на отиване! Водачът настанява туристите на връщане, в зависимост от маршрута.
 • Настаняването по всички хотели става след 14:00 часа.
 • Освобождаването на стаите става до 12:00 часа най-късно /освен, ако не е упоменато друго от хотела /. При неспазване - на място хотелът може да изиска заплащане на допълнителен престой по цени на рецепция.
 • Връщането става по предварително дадена от водача информация - приблизителен час. Туристите изчакват във фоайето. Ако превозното средство закъснее малко, най-учтиво молим за търпение. Туристите винаги разполагат с телефон за връзка.
 • По програма на отиване се прави 1 спирка на територията на България - Сандански - Happy Bar & Grill . На връщане на бензиностанция ЕКО / на територията на Гърция/ и на бензиностанция OMV на Благоевград. ТРАНСПОРТНОТО СРЕДСТВО НЕ СПИРА НА СУПЕР МАРКЕТИ !
 • Ако има туристи от градове по маршрута - се взимат и оставят на уречените предварително места, а туристите, които тръгват от София се вземат и оставят само на стадион "Васил Левски". Междинни спирки в София град НЕ СЕ ПРАВЯТ !
 • Консумацията на храна и пушенето в превозните средства са забранени!

E-mail: reservations@kimbatour.com

Тел.: 0888/ 25 09 48