Почивка в хотел Медитериниън Вилидж с Автобус - Олимпийска ривиера

Почивка в хотел Медитериниън Вилидж с Автобус - Олимпийска ривиера

Хотел Mediterranean Village 5* - Pieria - Paralia - Олимпийска ривиера - Greece.

До плажа: 10м.
До селище: 6км.

Транспорт: Автобус
Хранене: закуска и вечеря
Дестинация: Гърция, Олимпийска ривиера
Заминаване:

За Почивка в хотел Медитериниън Вилидж с Автобус - Олимпийска ривиера

В хотела: В хотел Mediterranean Village - Pieria - Paralia - Олимпийска ривиера има A-ла-карт ресторант, климатик (в общите части), място за багаж, бална стая, бар, магазин за вестници и списания, лекар (на повикване), ранно настаняване, асансьор, експресна регистрация, отопление (централно), интернет (кабелен), интернет (Wireless), интернет кът (зареден), гладене, пране, бижутерия, мини маркет , паркинг, ресторант, рум сервиз, магазин за сувенири, механа, магазин за алкохол и цигари, събуждане по телефона.

В стаите: В стаите на хотел Mediterranean Village - Pieria - Paralia - Олимпийска ривиера има бебешко креватче - при поискване, балкон, козметика за баня, сешоар, интернет, мини бар, сейф, сателитна телевизия, душ, телефон, тераса, телевизор (LCD), работно бюро.Деца: Хотел Mediterranean Village - Pieria - Paralia - Олимпийска ривиера разполага с детегледачка (по заявка), детски басейн, високо столче, детска площадка.Развлечения: Хотел Mediterranean Village - Pieria - Paralia - Олимпийска ривиера разполага с аудио-визуална техника, компютърни съоръжения, конферентна зала, интернет зала, зала за срещи, проектори, преводачески услуги, бар, бар на плажа, кафе, музика на живо, нощен клуб, басейн бар, снек бар, козметичен салон, Спа услуги, хамам, джакузи, масаж, козметично студио, сауна, парна баня, таласотерапия, рента кар, факс услуги.Спортни съоръжения: Хотел Mediterranean Village - Pieria - Paralia - Олимпийска ривиера предлага плажен волейбол, наем на велосипеди, билярд, фитнес зала, плувен басейн (закрит), плувен басейн (открит).

- Още почивки с автобус в Олимпийска ривиера.

- Хотелско настаняване в Олимпийска ривиера.

Цени за Почивка в хотел Медитериниън Вилидж с Автобус - Олимпийска ривиера

Цената на хотел Медитериниън Вилидж с Автобус - Олимпийска ривиера за 2019 е в ЛВ и включва: Транспорт в двете посоки, 7 нощувки със закуски и вечери на човек, на блок-маса и медицинска застраховка!

ПЕРИОД


29/07-05/08

26/08-02/09

02/09-09/09

09/09-16/09

ВИД СТАЯ HB

В двойна изглед градина

В двойна частичен изглед море

В двойна изглед море

В двойна стая супериор

В единична стая

3-ти възрастен в двойна изглед градина

3-ти възрастен в двойна частичен изглед море

3-ти възрастен в двойна изглед море

3-ти възрастен в двойна супериор стая

1-во дете 0- 6.99 г. във всички стаи и 2-ро дете 0-6. 99 г. в двойна супериор

1-во дете 7- 13.99 г. в двойна изглед градина

1-во дете 7- 13.99 г. в двойна частичен изглед море

1-во дете 7- 13.99 г. в двойна изглед море

1-во и 2-ро дете 7-13.99 г. в двойна супериор

Забележка: 2-ма възрастни + 2 деца или 3-ма възрастни +1 дете могат да се настанят само в двойна супериор стая.

Забележка:

 • Совалката стартира от дата 03/06/2017 /събота-събота / до дата 09/09/2017 - последен курс. Тръгване в 6:00 часа от "Стадион Васил Левски". Винаги се предоставя телефон на водача / български за територията на България и гръцки за територията на Гърция/. Обратното връщане става в определен и предварително обявен в превозното средство ориентировъчен час, освен ако последното не закъснее значително поради причини, независещи от фирмата организатор. Дори и при пристигане на транспортното средство по-рано - този час се спазва и туристите изчакват. Пътуването се осъществява при минимум 10 пълноплащащи туриста. Ако няма необходимия минимум туроператорът предлага: 1. Друга дата; 2. Друга програма или 3. Връщане на сумата. Срокът за информиране на туристите е 7 дни преди датата на отпътуване.
 • При резервация е необходимо да ни подадете следните данни: Три имена, ЕГН / за деца родени след 2000 година + дата на раждане / и номер на документа с който ще пътуват /лична карта или международен паспорт/. Деца под 18 години задължително пътуват с международен паспорт / или може и с лични карти, ако имат такива / и ако пътуват с 1 родител е задължително представянето на нотариално заверена декларация от не пътуващия родител - оригинал + 1 копие. За деца, чиито родители са с различни фамилии се изисква копие от акт за раждане на детето, в който да са вписани и двамата родители. Задължително е да разполагаме с телефон за връзка с туристите.
 • Туроператорът застрахова задължително всички свои клиенти, пътуващи организирано зад граница с медицинска застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" към "Застрахователно дружество ЕВРОИНС" АД. Туристите, които имат сключена дългосрочна застраховка "медицински разходи при болест и злополука", чиито период на валидност обхваща и периода на договореното пътуване задължително прилагат копие от застрахователната полица към договора.
 • ТУРОПЕРАТОРЪТ е сключил застраховка "Отговорност на Туроператора" с ЗД Евроинс АД, гр. София, Застрахователна полица № 03700100001089 / 10.11.2016 г.
 • Доплащане за застраховки:
 • Лица до 5 год. и от 64 до 74 год. имат доплащане за мед. застраховка 8.00 лева за престоя.
 • Лица от 75 до 80 год. имат доплащане за мед.застраховка 16.00 лева за престоя.
 • Застрахователната компания не застрахова лица над 85 год. Туристите от 80 до 84 год. Могат да бъдат застраховани за 2000 € срещу сумата от 16.00 лева.
 • Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на Застраховка "Отмяна на пътуване" по чл.80, ал.1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите при анулиране на пътуването, при съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия или негови близки. Застраховката е доброволна и се сключва в деня на подписване на договора за организирано пътуване в агенцията, където се извършва записването. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa.
 • Туроператорът не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които им се отказва достъп до Гърция поради: забрана за напускане на България, невалидни /забравени/ документи или други независещи от туроператора причини !
 • Отстъпките за деца важат само при настаняването им с двама възрастни.
 • Резервацията се счита за валидна при внесен депозит от минимум 30% от размера на пакета за всеки турист и подписан Договор с клиента.
 • ТУРОПЕРАТОРЪТ не носи отговорност за действия или бездействия на трети лица, които не са пряко свързани с изпълнението на програмата, но имат косвено отношение.
 • На желаещите да пътуват със собствен транспорт от сумата им се приспадат 69 лв. Туристи пътуващи самостоятелно не ползват застраховка.
 • ЗА САМОТО ПЪТУВАНЕ
 • Във връзка с организираното пътуване Ви информираме за следното:
 • Трансферът до и от Паралия Катерини и Платамонас се извършва на совалков принцип, т.е. транспортното средство минава през няколко хотела и на отиване и на връщане и следователно се налага изчакване от страна на туристите. Това не е индивидуален трансфер.
 • Деца до 12 години заплатили само цената на транспорта и застраховката ползват седалка, но по закон не сме длъжни да подсигуряваме детски столчета.
 • Големината на превозните средства зависи от броя на хората. Информация за вида, марката и номера на превозното средство се дават в четвъртък. Транспортните средства на отиване и на връщане не винаги са едни и същи, ето защо местата са фиксирани само на отиване! Водачът настанява туристите на връщане, в зависимост от маршрута.
 • Настаняването по всички хотели става след 14:00 часа.
 • Освобождаването на стаите става до 12:00 часа най-късно /освен, ако не е упоменато друго от хотела /. При неспазване - на място хотелът може да изиска заплащане на допълнителен престой по цени на рецепция.
 • Връщането става по предварително дадена от водача информация - приблизителен час. Туристите изчакват във фоайето. Ако превозното средство закъснее малко, най-учтиво молим за търпение. Туристите винаги разполагат с телефон за връзка.
 • По програма на отиване се прави 1 спирка на територията на България - Сандански - Happy Bar & Grill . На връщане на бензиностанция ЕКО / на територията на Гърция/ и на бензиностанция OMV на Благоевград. ТРАНСПОРТНОТО СРЕДСТВО НЕ СПИРА НА СУПЕР МАРКЕТИ !
 • Ако има туристи от градове по маршрута - се взимат и оставят на уречените предварително места, а туристите, които тръгват от София се вземат и оставят само на стадион "Васил Левски". Междинни спирки в София град НЕ СЕ ПРАВЯТ !
 • Консумацията на храна и пушенето в превозните средства са забранени!

E-mail: reservations@kimbatour.com

Тел.: 0888/ 25 09 48