Почивка на остров Пукет - Тайланд - 9 Дни

Почивка на остров Пукет - Тайланд - 9 Дни
от 2446 лв.

София - Истанбул - Пукет - Истанбул - София

9 Дни/ 7 Нощувки (Нощен преход - 1)

05.03.2018, 22.04.2018, 22.05.2018.

Транспорт: Самолет
Хранене: закуска
Дестинация: Тайланд, Пукет
Заминаване: 05.03.2018 2599 лв. 22.04.2018 2446 лв. 22.05.2018 2446 лв.

За Почивка на остров Пукет - Тайланд - 9 Дни

1 ДЕН

Отпътуване от Терминал 2 на летище София в 09:45 ч. за Истанбул с полет на "Turkish Airlines". Кацане в Истанбул в 12:15 ч. Отпътуване за Пукет в 14:55 ч.

2 ДЕН

Кацане на летището в Пукет в 04:10 ч. Трансфер до хотела. Настаняване. Закуска. Свободно време. Вечерта по желание посещение на шоуто "Пукет Фантазия" с включена вечеря (17:30 - 23:00 ч.) - изключителен спектакъл, претворил тайландската култура и история чрез ефектни акробатични номера, пиротехника и цирково представление със слонове(не се разрешава използването на средства за снимане). Нощувка.

3 ДЕН
Закуска. Свободно време или по желание панорамна обиколка на Пукет с включен късен обяд о-в Кох Пани (ок. 4 ч.): най-известните плажове на Пукет; храмът "Чалонг"; предградието, известно с традиционна португалска архитектура; най-известната панорамна площадка на острова - нос Промтеп; възможност за закупуване на ръчно обработени скъпоценни камъни или кашу от местните фабрики. Свободно време. Нощувка.

4 ДЕН
Закуска. Свободно време или по желание целодневна екскурзия до о-в Пан Нга с включен обяд (ок. 9,5 ч.): възможност да видите уникалния пейзаж на залива Панг Нга, използван за декор на сцени от филма "Мъжът със златния пистолет" от поредицата за Джеймс Бонд; Лаем Сай с вълнуващите гледки на варовиковите планини на островите Панак и Хонг; о-в Кох Тапу (Островът на Джеймс Бонд); разходката продължава с моторна лодка през мангрова гора и пещери, чиито клифови скали се издигат величествено над морето; разходка край островите Кох Кай или Нака. Връщане на о-в Пукет. Нощувка.

5 ДЕН

Закуска. Свободно време или по желание целодневна екскурзия до островите Пи Пи с моторна лодка и включен обяд (ок. 9,5 ч.): посещение на заливa Ло Са Мах, острова Пи Пи Лей с известния залив Майа, където е сниман филмът "Плажът" с Леонардо Ди Каприо; възможност за гмуркане с шнорхели и слизане на други островчета; посещение на Пещерата на викингите на Пи Пи Лей, където са съхранени древни рисунки по стените. Връщане на о-в Пукет. Нощувка.

6 ДЕН

Закуска. Свободно време или по желание полудневно сафари с включен малък обяд: посещение на лагер за слонове в залива Чалунг, където ще имате шанса да видите бебета слончета, да яздите величествените животни; ще се запознаете с дейности, като събиране на латекс от каучукови растения, обработване на земята с биволи и събиране на кокосови орехи; демонстрация на приготвяне на нудли и местно тайландско кафе. Връщане в хотела. Нощувка.

7 ДЕН

Закуска. Свободно време. Нощувка.

8 ДЕН

Закуска. Свободно време. Нощувка.

9 ДЕН

Трансфер до летището. Отпътуване за Истанбул в 05:40 ч. с полет на авиокомпания "Turkish Airlines". Кацане в Истанбул в 12:45 ч. Отпътуване в 20:00 ч. за България. Кацане на летище София (Терминал 2) в 20:20 ч.

- Още почивки в Тайланд.

- Още екзотични почивки.

Цени за Почивка на остров Пукет - Тайланд - 9 Дни

Цената на Почивка на остров Пукет - Тайланд за 2018 е в ЛВ и включва:

  • Самолетен билет София - Истанбул - Пукет - Истанбул - София на авиокомпания "Turkish Airlines" с включени летищни такси, чекиран багаж до 30 кг и ръчен багаж до 8 кг ;
  • Групов трансфер летище - хотел - летище;
  • 7 нощувки със закуски в избрания от Вас хотел на о-в Пукет;
  • Ранно настаняване в деня на пристигане;
  • Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с лимит на отговорност 50 000 EUR.

Цената не включва:

  • Допълнителни услуги и екскурзии по програмата;
  • Виза за Тайланд;
  • Бакшиши за шофьор / екскурзоводи / пиколо: 3-5 USD на турист на ден (заплащат се задължително на място);
  • Входни такси за музеи, обекти и прояви, посещавани по желание;
  • Разходи от личен характер.

Допълнителна информация за Почивка на остров Пукет - Тайланд - 9 Дни

Цената на екскурзията е калкулирана при валутен курс: 1 USD = 1,8 лв. и 1 EUR = 36 THB.
При промяна на валутния курс с повече от 5 % агенцията си запазва правото да промени в съответната посока цената на екскурзията.
Снимането е разрешено пред забележителностите, но не и вътре в сградите. При посещение на храмове се изисква подходящо облекло (покрити колене и рамене) и събуване на обувките в знак на уважение.
Всички допълнителни екскурзии и услуги се заявяват и заплащат в офиса - заявяване и заплащане на място не е възможно.
МЕДИЦИНСКИ И ЗДРАВНИ ИЗИСКВАНИЯ
Няма медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.
ПАСПОРТЕН И ВИЗОВ РЕЖИМ

Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават предварително издадена виза. Агенцията оказва съдействие при кандидатстването. За целта са необходими следните документи: паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на влизане в страната, попълнен формуляр за кандидатстване за виза, 1 актуална цветна снимка паспортен формат, копие на самолетните билети. В паспорта не трябва да има липсващи или повредени страници

E-mail: reservations@kimbatour.com

Тел.: 0888/ 25 09 48