Къщи Тинтява и Невена 3*

Къщи Тинтява и Невена

От София: 210км.

От Габрово: 15км.

Паркинг: Да.

Хранене: закуска
Дестинация: Боженци

За Къщи Тинтява и Невена

Кратко описание: Къщите Тинтява и Невена, Боженци имат неповторим архитектурен облик. Разполагат с механа, с камина и общо 5 стаи, събиращи 10 души. Къщите са изпълнени с уют и топлина, запазили духа на поколения българи живели в Боженци. Дворът им през пролетта, с разцъфването на цветята, се превръща в живописна картина. Къщите могат да се наемат както цялостно, така и частично. При желание на гостите може да се включи и изхранване. Тинтява и Невена са изключитено подходящи както за семейни празници и малки фирмени събития, така и за тим билдинги.

Стаи: В къща Тинтява, Боженци има 3 помещения, от които 2 Двойни стаи и 1 Атиелие с кухненски бокс. В къща Невена, Боженци има 2 помещения, от които 1 Двойна стая обзаведена в битов стил и 1 Ателие.

В стаята: Стаите в къщите Тинтява и Невена имат собствен санитарен възел, телевизор и интернет.

Ресторанти и барове: В Тинтява на първия етаж има просторна механа с камина. Обзаведена е в типично български стил и разполага с всичко необходимо за едно истинско празненство. В нея гостите на къщите ще имат възможност да опитат екологично чисти продукти и да се насладят на традиционни български гозби. В Невена на първия етаж също има механа. Тя разполага със собствена камина.

Спорт и рекреация: От Боженци тръгват маркирани туристически пътеки, по които можете да стигнете до селата Кумани, Скорците, местността Марина Дупка, за около 2 часа, може да се стигне и до Трявна. В региона можете да посетите Дряновския манастир и пещерата Бачо Киро.

Цени за Къщи Тинтява и Невена

  • За специални цени и празнични оферти на хотела, погледнете най-долу!

Цената на къщи Тинтява и Невена, Боженци за 2016 е в ЛВ и включва: Нощувка за ДВАМА, закуска, паркинг, туристическа такса, хотелска застраховка и ДДС.

Двойна стая - Цена на стая, на ден
Брой туристи Брой нощувки 01.07 - 30.09
2 1
Ателие - Цена на стая, на ден
Брой туристи Брой нощувки 01.07 - 30.09
2 1
Къща Тинтява - Цена на къща, на ден
Брой туристи Брой нощувки 01.07 - 30.09
6 1
Къща Невена - Цена на къща, на ден
Брой туристи Брой нощувки 01.07 - 30.09
4 1

Забележка:

  • За Резервации - до 2 дни след потвърждаване на резервация, се заплащат 50% от стойността й. 15 Дни предни настаняване се заплаща останалата част от сумата!

  • Цените не са валидни по време на официални и национални празници, когато са в сила специални оферти!

E-mail: reservations@kimbatour.com

Тел.: 0888/ 25 09 48