хотел Чепеларе - Чепеларе 3*

хотел Чепеларе - Чепеларе
Дестинация: Чепеларе

За хотел Чепеларе - Чепеларе

Чепеларе е градът с най-голяма надморска височина в България и не само за това е популярна дестинация за ски-туризъм, това е мястото с най-много слънчеви дни годишно.
Хотел Чепеларе се намира в центъра на града, на 210 км. от София на 60 км. от Пловдив и на 10 км. от известния зимен курорт Пампорово.

Описание на хотела:
Хотелът е в най-живописната част на Родопите където природата е очарователна, хората особено гостоприемни, а въздухът е кристално чист.
Хотелът разполага с 45 двойни стаи, 7 единични, 7 студиа и 2 големи апартамента.
Перфектните условия на хотела са само част от причините които ще Ви накарат да го изберете за Вашата ваканция, уикенд с приятели или работни мероприятия.
Хотелът е на Ваше разположение целогодишно!
Описание на стаите:
Всяка стая е със самостоятелен санитарен възел, хладилник, кабелна телевизия, интернет, рум-сервиз и е с възможност за поставяне на допълнително легло.
Спорт / Забавления:
За комфорта на гостите са на разположение: ресторант със 120 места с традиционна родопска кухня, лоби-бар с 60 места и богат избор на напитки, дискотека със 100 места, конферентна зала - 60 места. Това прави хотелът предпочитано място за почивка не само през зимните месеци, но и през слънчевите летни дни.

E-mail: reservations@kimbatour.com

Тел.: 0888/ 25 09 48