хотел Бор - Семково 2*

хотел Бор - Семково
Дестинация: Семково

За хотел Бор - Семково

Хотел Бор е разположен в полите на Рила планина, в курортен комплекс Семково и в непосредствена близост до град Банско. Надморската височина на която се намира обекта е 1680 м, в непосредствена близост до писта Еделвайс. Намиращите се в непосредствена близост до хотела ски писти предлагат отлични условия за практикуването на зимни спортове.

Описание на хотела:
Хотелът разполага с 54 двойни стаи и 3 апартамента, всички със собствен санитарен възел, кабелна телевизия, локално парно и тераса. На разположение на гостите са паркинг, конферентна зала, билярд, маса за тенис, дневен и нощен бар, както и ски гардероб, а от уютния ресторант се открива прекрасна гледка към красивата Рила планина. Капацитетът на ресторанта е 60 места и предлага разнообразни ястия от местната и национална кухня.
На разположение на гоостите са също така финландска сауна, кабелна телевизия, барбекю и детски кът.
Висококвалифицираният персонал ще откликне на всяко Ваше желание и ще направи всичко, за да бъде Вашата почивка тук незабравима, а уюта на реновираната база, спокойствието, свежестта и красотата на планинската природа допълнително ще допринесат за това.
Описание на стаите:
Хотел Бор разполага с 54 двойни стаи и 3 апартамента, всички със собствен санитарен възел и кабелна телевизия. Част от стаите разполагат и с хладилник. Всяко едно от помещенията разполага с тераса /с изключение на мансардните стаи/ от където се открива уникална панорама към върховете на Рила планина или на прекрасния двор на хотела. Апартаментите се състоят от две помещения, като във всяко едно от тях има телевизор.
Спорт / Забавления:
Изключителните природни дадености на Рила планина и в частност на регион Семково, предлагат много възможности за активен отдих и релакс. Освен множеството живописни маршрути из местността можете да правите куп интересни неща, като например: посещение на парка за танцуващи мечки, конна езда, спортен и любителски риболов, разходки за събиране на билки, гъби, наблюдение на диви животни, птици, пеперуди и насекоми, фотосафари, планинско колоездене. Възможностите за спорт се допълват от футбол, волейбол, тенис на маса и билярд.
За децата:
Детски кът за най-малките гости. В непосредствена близост до хотела се намира детска ски писта .

E-mail: reservations@kimbatour.com

Тел.: 0888/ 25 09 48