Хотел Копривщица - Копривщица 3*

Хотел Копривщица - Копривщица
Дестинация: Копривщица

За Хотел Копривщица - Копривщица

Израснал в пазвите на Средна гора, град Копривщица е разположен на 1060 м надморска височина, а недалеч от него се извисяват двата най- високи върха в Средна гора - Богдан (1604 м) и Буная (1594 м). Населението му е около 2600 души и се намира на 112 км югоизточно от София и на 80 км северозападно от Пловдив.
Хотел Копривщица се намира на 150 м. от центъра нагр. Копривщица. Това е бившият хотел на Балкантурист, изцяло ремонтиран и реновиран през лятото на 2005 г. Хотелът е обзаведен в традиционен копривщенски стил. Ако желаете да се потопите в атмосферата на уютния копривщенски дом ... заповядaйте !

Описание на хотела:
Хотелът е разположен в самия център на града и предлага 13 студия, 2 двойни стаи лукс и 6 двойни стандартни стаи.
Ресторант в типичния копривщенски стил, носещ духа на местните традиции. В него може да намерите изискани специалитети от българската и европейската кухня. Богат избор на напитки, жива музика. Ресторантът разполага с повече от 60 места. На разположение е и банкетна зала с 20 места. Специалитетите, които ви препоръчваме са Вълче мезе, Специалитет на заведението, Специалитет на майстора и много други вкусотии, които може да откриете ако станете наш гост.
Лоби барът е в близост до рецепцията и разполага с 20 места. Приятно и уютно място за срещи и разговори. Обзаведен е в изискан битов стил.
Описание на стаите:
В стаите на хотел Копривщица умело са съчетани копривщенският стил и комфорт с луксозното изпълнение. Всички стаи са обзаведени в традиционен копривщенски стил и разполагат с кабелна телевизия, директна телефонна връзка, луксозна баня с душ кабина и рум-сървиз.
Спорт / Забавления:
През свободното си време може да посетите Улицата на занаятите, множеството къщи-музеи - Любен Каравелов, Домът на Георги Бенковски, къщата на Димчо Дебелянов, Ослековата къща, паметника на Тодор Каблешков и Каблешковата къща, Мавзолея - костница от 20-ти април и още много други забележителности.

Цени за Хотел Копривщица - Копривщица

Забележка:

  • Дете от 3 до 12 г. настанено на допълнително легло заплаща 10 лв.
  • Възрастен на допълнително легло настанен в студио заплаща 20 лв.
  • Дете от 3 до 12 г. настанено на редовно легло заплаща 15 лв.
  • Възможност за допълнително легло има само в студията.

E-mail: reservations@kimbatour.com

Тел.: 0888/ 25 09 48