Комплекс Езерото - Костенец 2*

Комплекс Езерото - Костенец
Дестинация: Костенец

За Комплекс Езерото - Костенец

Само на 80 км от София и на 28 км от зимния ски-курорт Боровец, в сърцето на престижния в миналото курорт с минерални бани Костенец баня гостоприемно ви очаква новият хотелски комплекс Езерото - Вашият оазис за почивка и възстановяване.

Описание на хотела:
Комплекс Езерото разполага с 23 стаи, 2 апартамента с джакузи, Спа център с минерална вода, фитнес, солариум, хидро-масажни вани. На ваше разположение е и паркинг за 50 автомобила.
В комплекса функционира Спа център с лековита минерална вода. Програмите ни за лечение са под постоянното пряко наблюдение на компетентен лекар. СПА центърът на хотела предлага разнообразни СПА пакети с процедури, съобразени с желанията на нашите клиенти. При желание от страна на клиента е възможно съставянето на специална програма, съобразена с него. Лечебната минерална вода в хотелския комплекс помага при болки в стомашно-чревния и опорно-двигателния апарат, ревматизъм, неврози, костно-ставни артрити, заболяване на дихателните пътища, бронхити, фаренгит, емфизем, бронхиална астма, съдови заболявания и хипертонити. Всички програми се извършват след предварително записване и под прякото наблюдение на специалист в комплекса.
На ваше разположение е ресторант с изключително приятна атмосфера - на закрито в самия хотел и на открито - до естественото езеро. Тук може да се насладите на уют, наподобяващ домашния, на добре подбрани и приготвени ястия и безупречно обслужване.
В ресторанта може да направите резервации за обяд и вечеря, както и за специални събития. Менюто е съобразено с най-разнообразни вкусове и се приготвя на момента от висококачествени продукти при спазване на максимални хигиенни условия. Наред с традиционната българска кухня тук може да опитате и ястия, характерни за този край на страната. Уютната обстановка на ресторанта и вниманието от страна на професионалния персонал предразполагат гостите ни и им позволяват да се отпуснат и прекарат почивката си по-приятно и пълноценно. Кухнята изпълнява всички капризи на посетителите, а атракция на Езерото е балканската пъстърва, която се лови на момента и се сготвя по желание на клиента.
Описание на стаите:
Всяка стая е с кабелна телевизия, Интернет и самостоятелен санитарен възел.

E-mail: reservations@kimbatour.com

Тел.: 0888/ 25 09 48