Ваканционно селище Манастира - Лясковец 3*

Ваканционно селище Манастира - Лясковец
Дестинация: Лясковец

За Ваканционно селище Манастира - Лясковец

Ваканционно селище Манастира се намира в гр. Лясковец, на 7 км от Велико Търново и на 2 км от с. Арбанаси. Разположено е в красива горска местност в непосредствена близост до манастир Св. Св. Петър и Павел, известен още с името Лясковски манастир. Природата и характерните за този край спокойствие и тишина предразполагат за една приятна и незабравима почивка. Районът е подходящ както за весели тържества, така и за релакс, еко разходки, спорт, колоездене и езда в близката конна база в с. Арбанаси.

Описание на хотела:
Селището разполага със 130 места за настаняване, разпределени в 5 единични стаи, 16 двойни стаи, 11 тройни стаи, 13 стаи с по четири легла и 2 апартамента.
Описание на стаите:
Всяка от стаите е уютно обзаведена и е със самостоятелен санитарен възел с душ, телевизор със сателитна телевизия, а в две от тях има хладилник.
Спорт / Забавления:
Ресторантът на комплекса е с капацитет от 100 места, на разположение на гостите е лятна градина, където е осигурена уютна обстановка, многообразие от избрани напитки и вкусни ястия.
Организират се професионални и семейни тържества - сватби, кръщенета, годишнини. За провеждане на семинари и културни събития комплексът разполага с конферентна зала с 80 места.
На своите гости ваканционно селище Манастира предлага сейф на рецепцията, денонощно охраняем паркинг, открит плувен басейн, барбекю, игрище и детска дискотека.

E-mail: reservations@kimbatour.com

Тел.: 0888/ 25 09 48