Хотел Златен Рожен - Мелник 3*

Хотел Златен Рожен - Мелник
Дестинация: Мелник

За Хотел Златен Рожен - Мелник

Новият бутиков тризвезден хотел Златен Рожен е разположен в непосредствена близост до Роженския манастир, в центъра на село Рожен и на 6 километра от град Мелник. Районът е известен с мекия си климат, многобройните слънчеви дни и чистия въздух, които са гаранция за пълноценния отдих на нашите гости.

Описание на хотела:
Хотел Златен Рожен предлага богати възможности за почивка, сред които спорт и развлечения, както и винен туризъм и дегустация на вина. Изграден е на три нива и работи целогодишно. Хотелът предлага умело съчетание на българската възрожденска култура, така типична за региона, с лукса и съвременните удобства, гарантиращи комфорт на посетителите.
Доброто обслужване и неповторимата атмосфера в комплекс Златен Рожен ще оставят приятен спомен на всички гости. Още от първия момент, нашият отзивчив и квалифициран персонал ще Ви посрещне с усмивка и ще направи всичко необходимо, за да се почувствате комфортно и приятно и да се насладите на почивката си, защото поставяме Вашите изисквания и удобство на първо място.
На първото ниво на хотела се намира уникална дегустационна зала, в която професионални сомелиери и клиенти могат да извършват дегустации на вина собствено производство.
В механата, разположена на второто ниво, аранжирана в типичен за мелнишкия регион старобитен стил с капацитет от 130 места, предлагаме вкусни специалитети от българската национална кухня и богат асортимент от напитки и вина, произведени от собствени лозови масиви.
Описание на стаите:
Третият етаж на комплекса обхваща 12 луксозни двойни стаи и един апартамент, които съчетават уют и комфорт. Хотелът разполага с интернет, кабелна телевизия, телефон и паркинг.
Спорт / Забавления:
Районът, в който е разположен хотелът, е богат на забележителности, които нашите гости могат да посетят. Наблизо са Национален парк Пирин, природният феномен Мелнишки скални пирамиди, един от най-големите и добре запазени манастири в България - Роженският. В близост е и местността Рупите, заедно с храм-паметник Света Петка Българска, както и националният парк-музей Самуилова крепост. И двете забележителности са включени в списъка на Стоте национални туристически обекта.

E-mail: reservations@kimbatour.com

Тел.: 0888/ 25 09 48