Деспот Слав - Мелник 3*

Деспот Слав - Мелник
Дестинация: Мелник

За Деспот Слав - Мелник

Хотел Деспот Слав се намира в град Мелник. Разположен е непосредствено до градския исторически музей и на 5 минути пеша от типична мелнишка изба и механа в битов стил. Мелник е най-малкият град в България. Обявен е за културно-исторически резерват и за град-музей. Мелник е съчетание от природа, скали, скупчени около къщи върху хълмове, история, култура и вино. Мелник се намира в община Сандански. Широко известният балнеоложки център Сандански е разположен в близост до южните склонове на Пирин, откъдето извират множество минерални извори.

Описание на хотела:
Хотел Деспот Слав е луксозно обзаведен, с подчертан собствен стил, съхранил традициите на старите мелнишки къщи. На разположение на гостите са: барбекю, кафе-сладкарница, лоби бар, механа, ресторант, зала за тихи игри, информация, лятна градина, паркинг, салон с TV, телефон в хотела.
Описание на стаите:
Хотел Деспот Слав предлага настаняване в 16 двойни стаи (14 с легла тип спалня и 2 с отделни легла), 4 стаи за 2+1 човека и 4 апартамента за 2+2 човека. Всички са със самостоятелен санитарен възел и локално парно. Те са съчетание на класическото и модерното - мебели от ковано желязо, дърво, прозорци от цветно стъкло в стил ретро. Разполагат със: SAT TV, минибар, телефон, хладилник, радио.

E-mail: reservations@kimbatour.com

Тел.: 0888/ 25 09 48